Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2019-10-03 12:01:00

Artistik ayakkabılar CNR Expo’da

AYMOD - Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı, CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde 62’nci kez ziyaretçilerine açtı. T-Talks seminerleri ile ziyaretçilere doyumsuz anlar yaşatan fuar, Lady Gaga’nın da ayakkabı tasarımcısı olan Kobi Levi’nin “Artistik Ayakkabılar” koleksiyonu ile daha da renklendi. Kadın bacağından muz kabuğuna, kuğudan market arabasına kadar sıra dışı ayakkabı tasarıyla katılımcıları büyüleyen Kobi Levi, T-Talks seminerinde de bir konuşma yaparak, hayat hikâyesini anlattı. Sıra dışı fakat şahane görünen fırlama ayakkabıların yaratıcısı Kobi Levi’nin çılgın koleksiyonu, 5 Ekim’e kadar ziyaret edilebilecek.

T-Talks seminerleri gündemi belirliyor

Ayakkabı dünyasına yön veren birbirinden özel markaların yer aldığı AYMOD Fuarı, ev sahipliğini yaptığı T-Talks seminerlerinde, Kobi Levi’nin yanı sıra yerli ve yabancı dünyaca ünlü tasarımcıları da ağırlıyor. Ayakkabıda sürdürülebilir ürünlerin gelecekte sağlayacağı faydalar, yeni tasarımlar, yeni trendler ve sektörün ekonomisinin tartışıldığı T-Talks seminerlerinde, Türkiye Ayakkabı ve Aksesuar Tasarımcıları Birliği Kurucusu Ahmet Baytar “Tasarım ve İlham Aldığı Akımlar”, Ayakkabı Tasarımcısı Sezgi Beşli “Global Pazarda ve Türkiye’de Markalaşma”, Ayakkabı Tasarımcısı Beste Cercis “Ekosistemdeki Sürdürülebilirliğin Bilinci: Muz Lifi Tabanlar”, ECOALF‘in Ayakkabı Direktörü Miguel Pomares “ECOALF: Çünkü Gezen B yok”, Ayakkabı Tasarım Eğitmeni Pınar Ergün ise “2020 Ayakkabı Trendleri ve Ayakkabı Sektörünün Geleceği” başlıklı sunum gerçekleştiriyorlar.

Dünyanın en büyük ayakkabısı da AYMOD’da

Fuar kapsamında düzenlenen “Sürdürebilirlik ve Döngüsel Ekonomi” konseptli sergide Tasarımcı Mimar Eylem Pala Uluğ kendisine ait yöntemlerle atık plastik poşetleri kullanarak, vintage ayakkabıları yeniden yorumladığı koleksiyonunu tanıtıyor. Fuarda ayrıca Konyalı ayakkabı ustası Zahit Okurlar tarafından imal edilen 455 numaralı dünyanın en büyük ayakkabısı da ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaşıyor. 3 metre 12 cm uzunluğunda ve 1 metre 5 cm yüksekliğindeki ayakkabı Guinness Rekorlar Kitabı'na yerini almış durumda.

Kaynak:cnr

© Copyright 2024 basindasaglik.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.