Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-05-07 13:29:00

Pera Öğrenme’den Anneler Günü’ne özel çevrimiçi atölye

Sanatçı Gökçe İrten’in katılımıyla 10 Mayıs 2020
 

Pera Müzesi Öğrenme Programları, Anneler Günü’nü renkli bir atölyeyle kutluyor. Sanatçı Gökçe İrten’in, müzenin YouTube kanalındaki videosunu izleyip uygulayan çocuklar, annelerine sanat dolu bir sürpriz yapma fırsatı bulacak.
 

Pera Öğrenme, yıl boyu düzenlediği Sanatçı Atölyeleri kapsamında bu kez Anneler Günü’ne özel bir etkinlik hazırladı. Sanatçı Gökçe İrten ile çevrimiçi atölye videosu Anneler Günü’nün kutlanacağı 10 Mayıs Pazar günü, Pera Müzesi YouTube kanalından izlenebilir.
 

İlham perisi; haremdeki maymun!

4-12 yaş gruplarına yönelik çizim atölyesi, Suna ve İnan Kıraç Vakfı Oryantalist Resim Koleksiyonu Kesişen Dünyalar: Elçiler ve Ressamlar sergisinde yer alan “Türk Hareminden Bir Sahne” isimli eserdeki sevimli maymundan esinlenerek hazırlandı. Çocuklar, Gökçe İrten’in YouTube’daki videosunu izledikten sonra, evde rahatlıkla bulabilecekleri boya, makas, yapıştırıcı, kağıt gibi malzemelerle annelerine sürpriz bir resim yapacaklar.
 

Pera Öğrenme ekibi, minik katılımcıları, annelerine özel hazırladıkları tasarımları sosyal medyada #PeraÖğrenme etiketiyle paylaşmaya davet ediyor.
 

Atölye ile ilişkili “Kesişen Dünyalar: Elçiler ve Ressamlar” sergisini gezmek için tıklayın. Atölye videosu, 10 Mayıs Pazar günü Pera Müzesi Youtube kanalından izlenebili


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 basindasaglik.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.