Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-05-06 10:39:00

Günlük FX Teknik Analiz Raporu

• Dün ABD’de imalat dışı ISM verisinin 41.8 ile son 10 yıldaki en büyük daralmaya işaret etmesinden sonra başta Trump olmak üzere virüs salgını nedeniyle kapanan iş yerlerinin ve dolayısıyla ekonomik aktivitenin en kısa zamanda açılması gerektiği fikri güçlü bir şekilde savunulmaya başlandı. ADP istihdam değişimi ise bugünün piyasalar için ABD tarafında takip edilecek en önemli verisi durumunda.

• Sabah saatlerinde açıklanan Almanya fabrika siparişleri ise %10 beklentisine karşılık %15.6 gerilemiş durumda ve EURUSD paritesinde satış baskısı oluşturuyor. Veri sonrasında 1.0815 seviyesine gerileyen parite için 1.08 psikolojik sınırı ve 1.0760 seviyeleri gün içerisinde takip edilecek destek noktaları olacaktır.

• Yarın açıklanacak olan İngiltere Merkez Bankası faiz kararı öncesinde GBPUSD paritesi ve yatay hareketle 1.2440 seviyelerinden işlem görmekte. Her ne kadar kısıtlamaların azaltılacağı haberleri destek olsa da özellikle Avrupa tarafından gelen veriler hem Euro hem de GBP’nin olası bir yukarı yönlü hareketine engel olmakta. 1.2460 ve 1.25 seviyeleri parite için önemli direnç noktaları konumunda.

• Altın tarafında ise yatay seyir hakim ve $1705 seviyelerinden işlem görmekte. Bugün açıklanacak olan ADP ve Cuma günü açıklanacak olan tarım dışı istihdam verileri yön konusunda belirleyici olacaktır.

Kaynak: İş Yatırım
Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 basindasaglik.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.