Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-12 13:40:00

Fibabanka mobil kazandırıyor

Müşteri odaklı yaklaşımıyla çok daha hızlı ve kolay bankacılık deneyimi sunmak adına dijital kanallarını kısa süre önce yenileyen Fibabanka, mobil bankacılık uygulamasını kullanan müşterileri için ödüllü bir kampanyaya imza atıyor.

 

 

Bu kapsamda; 30 Nisan tarihine kadar Fibabanka Mobil’e giriş yapan müşteriler, 1 adet Vespa Primavera Piaggio, 10 adet Apple iPhone ve 10 adet Apple AirPods Pro’dan birini kazanma şansı elde ediyor. ‘Fibabanka Mobil’i kullanan müşterilerine her hafta yeni bir çekiliş hakkı sunan Fibabanka, hediye kazanan isimleri 28 Mayıs 2020 tarihinde Takvim Gazetesi’nde ilan edecek. Kampanya ile ilgili detaylar fibabanka.com.tr internet sayfasında.

 

Bankacılık işlemlerinde müşterilerinin hayatını kolaylaştırmayı amaçlayan Fibabanka; ‘Anlarız hızla, çözeriz hızla’ anlayışıyla yeni hizmetler geliştirmeye ve müşterilerine sürprizler sunmaya devam ediyor.

 

 

Fibabanka Hakkında:

Fiba Grup bünyesine 27 Ekim 2010 tarihinde katılan Fibabanka, “Anlarız hızla, çözeriz hızla” yaklaşımı ve müşterilerinin ayağına giden banka anlayışıyla hizmet vermektedir. Fibabanka, İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya başta olmak üzere Türkiye’de toplam 62 şubesi ve yaklaşık 1.600 çalışanı ile Kurumsal, Ticari, KOBİ, Bireysel, Tarım ve Özel Bankacılık alanlarında faaliyet göstermektedir.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 basindasaglik.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.