Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-27 12:48:00

“Luxury Square” İstanbul Havalimanı’nda açıldı

ATÜ Duty Free, lüks markaların yer aldığı yeni mağazası Luxury Square’in açılışını İstanbul Havalimanı’nda gerçekleştirdi.

TAV Havalimanları ve Unifree Duty Free/Gebr. Heinemann ortaklığıyla kurulan ATÜ Duty Free, İstanbul Havalimanı’nda yer alan “Luxury Square” ile modaya yön veren tasarımcıların dünyaca ünlü lüks markalı ürünlerini yolcularla buluşturuyor. İstanbul Havalimanı’nda toplam 800 m2’den büyük multi-brand mağaza konseptiyle merkezi bir noktada bulunan Luxury Square’de, göz alıcı ve ışıltılı birbirinden değerli 28 farklı markaya ait ürünler yolcuların beğenisine sunuluyor.

Luxury Square’de giyim ve aksesuar alanında Burberry, Kenzo, Givenchy, Loewe, Stella McCartney, Alexander McQueen, Chloé, Marc Jacobs, Off-White, Palm Angels, Alanui gibi markaların ürünleri bulunuyor. Saat ve mücevher alanında ise Chopard watches & jew., Messika, Piaget Watches & Jew., Atelier Swarovski, Tous, Bee Goddess, Gucci, APM Monaco ve Rado markalı ürünler, gözlük kategorisinde ise Balenciaga, Cartier, Celine, Chloé, Dior, Fendi, Gucci, Saint Laurent markalı ürünler yer alıyor.

“Luxury Square” ayrıca 110 m2 alanda yer alan bir güneş gözlüğü mağazasına ve 92 m2’lik bir alanda yer alan lüks saat ve mücevherlerin yer aldığı bir mağazaya da ev sahipliği yapıyor.

ATÜ Duty Free CEO’su Ersan Arcan “Bugün yeni konsept mağazamızın açılışını yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Lüks markaları bir araya getirdiğimiz multi-brand alışveriş konseptimizle Luxury Square ile birbirinden değerli markalara ev sahipliği yapacağız. Gümrüksüz mağaza işletmeciliğinde öncü bir kuruluş olarak, 20 yılda dünya çapındaki operasyonlarımızla edindiğimiz büyük tecrübeleri lüks mağazacılık alanında da arttırarak devam ettiriyoruz, bu anlamda Avrupa’daki kuruluşlar arasında lider konumda olduğumuzu da belirtmekten mutluluk duyuyorum. ATÜ olarak İstanbul Havalimanı’nda toplam 22 butik ve pop-up mağazalarını işletiyor, birbirinden değerli 45 farklı markaya ait ürünleri yolcularla buluşturuyoruz” dedi.

Unifree Duty Free İcra Kurulu Başkanı / CEO’su Ali Şenher ’’ Türkiye’nin en büyük altyapı projesi olarak tanımlanan İstanbul Havalimanı’nda 56 bin metrekarelik perakende satış alanında hizmet üretiyoruz. Bugün Luxury Square’in açılmasıyla birlikte tüm alanların kiralamasını da tamamlamış olduk. Şu an sırada bekleyen yerli ve yabancı 27 firma var. Hem global hem de yerli firmaların ilgisinden oldukça memnunuz ’’ dedi.

Gebr. Heinemann Moda ve Aksesuar Satın Alma Direktörü Jan Richter “İstanbul Havalimanı’ndaki Zone 5 lüks pazar yeri konseptimiz, Unifree ve Gebr. Heinemann için uluslararası seyahat perakendeciliği pazarında heyecan verici ve yenilikçi bir atılımdır. Bu konsept, en yüksek kalitede lüks perakendecilik sektöründeki deneyim ve bilgi birikimimiz ile sürekli sınırları zorlayan sıra dışı moda deneyimi yaratma becerimizi tam anlamıyla ortaya koymaktadır. Bu projenin başarısı kesinlikle İGA, Unifree, ATÜ, Gebr. Heinemann, Plajer & Franz ve marka ortaklıklarımız arasındaki havalimanlarındaki lüks perakendeciliğin geleceği ile ilgili fikirlerin paylaşımı ve iş birliğine dayanmaktadır. Kendimizi hem biz hem de iş ortaklarımız için olağandışı sonuçlar ortaya koyan nihai özgün alışveriş deneyimi ile heyecan verici yaratıcı perakendecilik konseptleri yaratarak, alışveriş yapan yolcuları tam olarak anlamaya, onlarla iletişim kurmaya ve onları memnun etmeye adadık. Küresel ve yerel ölçekteki uzmanlığımızı harmanlayarak bunu fark edebilecek İstanbullu alışveriş severler için benzersiz yenilikçi ve heyecan verici bir moda deneyimi yarattığımıza inanıyorum” dedi.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 basindasaglik.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.