Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-16 14:04:00

Cumartesi Aurası "Sanayi Bölgelerinin Geleceği: Endüstri Şehirciliği” konusuyla devam ediyor

Mimarlık ve şehircilik alanında disiplinler arası araştırmaların yapıldığı tartışma ve eğitim platformu İstanbul Mimarlık ve Şehircilik Araştırmaları Akademisi - AURA İstanbul, ikinci online konferansını Ekonomist Esen Çağlar ve Şehir Plancısı Olgu Çalışkan'ın katılımıyla 18 Nisan'da gerçekleştiriyor.

Mimarlık, iç mimarlık, kentsel tasarım ve peyzaj konularıyla ilgilenen genç katılımcılara tek yarıyıllık yoğun bir çalışma ortamı sunan İstanbul Mimarlık ve Şehircilik Araştırmaları Akademisi - AURA İstanbul'un, sertifika programı dahilinde mimarlık, şehircilik, sanat, teknoloji, felsefe dallarında düzenlediği disiplinler arası konferans dizisi Cumartesi Aurası, 18 Nisan'da gerçekleşiyor. Ekonomist Esen Çağlar ve Şehir Plancısı Olgu Çalışkan'ın konuşmacı olarak yer alacağı, Şehir ve Ekonomi serisinin dördüncü bölümünde, Sanayi Bölgelerinin Geleceği: ‘Endüstri Şehirciliği' konusu tartışılacak.
 
Konu kapsamında, değişen üretim biçimi ve ilişkileri bağlamında yeni nesil sanayi alanlarında öngörülen dönüşüm ile yeni üretim teknolojileri ve emek profili bağlamında sanayi-kent ilişkisinin yeniden tanımlanmasına yönelik gereksinimler konuşulacak.

Etkinliğe katılım ücretsiz ancak kontenjan sınırlı olacak.
Kayıt için tıklayınız.

Zoom webinar oturum linki, katılımcılara e-posta yoluyla iletilecek. Etkinlik AURA İstanbul YouTube sayfasından da canlı olarak yayınlanacak.
Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 basindasaglik.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.