Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-08 15:12:00

Sosyal tecritle nasıl başa çıkabiliriz ?

Var oluş amacımızın mutlu olmakla bağlantılı olduğunu kabul etmeliyiz. Para, mutluluğun yerine çok basit bir şekilde geçebilir. Modern astroloji yaklaşımlarında Venüs gezegeninin varlık, kazanç ve parayla ilişkisi de buradan gelmektedir. Dünya çapında etkili olan koronavirüs salgınını Venüs Gezegeninin gücüyle yenebilir miyiz? Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı, Venüs gezegeninin özünde, beslenme ve güven ihtiyacının karşılandığından bahsederken, bir de sosyal tecrit noktasında, kadına yönelik şiddetin %30 arttığına değindi.

Gökyüzümüzün çağrısına kulak verelim. İşte bu dönemde yapabileceklerimiz
Astrolojide Venüs gezegeninin sevgi, mutluluk ve haz ile ilişkilendiğini anlatan Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı “Çağımızda beslenme şeklimiz değişti ve artık mutluluk için kazanç sağlamaya, mutluluk için para harcamaya dönüşüyoruz. Venüs ikizler döneminde tüm burçların, hepimizin kenetlenmesi gereken konu ilişkilerdeki iletişim teması olmalı.” diyor ve ekliyor:
"Süpermarketlerde istemediğimiz kadar çeşitli besinlerle kıtlık bilincinin üstündeyiz. Bir cep telefonuna amacı dışındaki özellikler nedeniyle fazladan para harcamamızın amacı aslında amaca değil bize sunduğu hizmete yani 'Eğer bunu alırsan mutlu olacaksın' imajının yansıtmasına bağlı gelişti. Venüs’ün mutluluk ile ilişkisini çözebilirsek bunun paraya bağlı olmadığını kavrayacağız.

“Sosyal tecrit altındayız”

Venüs 7 Ağustos’a kadar ikizler burcunda olacak. İkizler burcunun doğası insanı anlatmaktadır. Mutluluk şu dönem insanlarla iç içe olmaktan, onlarla konuşmaktan geçiyor. Çünkü ilk defa kadın-erkek demeden, zengin-fakir demeden hepimizi etkileyen bir pandemiyle baş başayız ve sosyal tecrit altındayız.

"Kadına şiddet %30 arttı"

Evde kaldığımız bu süreçte, insandan uzak yaşamak, sosyal tecrit altında kalmak mücadele vermemiz gereken alanları ortaya çıkarttığını belirten Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı,

Venüs ayrıca kadın demektir ve kadına yönelik şiddetin %30 arttığı bu dönemde sevgi biçimimizi yanlış kullandığımızı fark etmeliyiz." diyor

Venüs ikizler döneminde tüm burçların, hepimizin kenetlenmesi gereken konu ilişkilerdeki iletişim teması olmalı. İletişimimize önem vermeliyiz. Hak vermeli, karşı tarafı anlamalı, ona sorular sorup, onun düşünceleriyle bağ kurmayı öğrenmeliyiz. Sevgi bilincimizi geliştirdikçe sosyal tecritle güçlü bir şekilde başa çıkabiliriz.

Bu dönemde yapabileceklerimiz neler?

İkizler bilgi demektir. Kitap okumak, araştırmak, sosyal platformlarda gezinmek, konuşmak, iletişime geçmek, egzersizler yapmak, sinir sistemini sakinleştirmek, zihni dinginleştirme egzersizleri hepimize iyi gelecektir.

Kaçınmamız gereken tuzaklar ise ikizler burcunun bize yansıttığı gölge taraflardır.

Bunlar dedikodu yapmak, eleştirmek, yanlış bilgiyi yaymak, körü körüne bir inancı savunmak, gereksiz tartışmalara girmek, odaklanamamak, yüzeysel iletişimde kalıp karşı tarafla empati kuramamak, onu anlamadan, dinlemeden yargılamak, konuşmak… Bu tutumdan uzak kalmayı başarmalıyız.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 basindasaglik.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.