Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-12 13:39:00

Ölü hücreler ve siyah noktalar mı? Thalia ile hiç dert değil!

Ölü hücreler ve siyah noktalar mı? Thalia ile hiç dert değil!

Akten Kozmetik Laboratuvarı’nda formüle edilen Thalia Natural Beauty’nin peeling ürünleriyle cildinizdeki ölü hücrelerden ve siyah noktalardan çabucak kurtulabilir, yumuşacık ve canlı bir cilde kavuşabilirsiniz. Üstelik Thalia Natural Beauty’nin yüz ve vücut peeling ürünlerinde kullanılan peeling ajanları silikon değil, doğal kayısı çekirdeği tanecikleridir.

Cildimiz ayda bir kez kendini yeniler, ancak gerek yaşa gerekse dış etkenlere bağlı olarak cildimizin kendisini yenileme hızı düşer. Bu nedenle ölü hücrelerin ve siyah noktaların sayısı artar. Hormonal değişimlerin yoğun yaşandığı ergenlik dönemi de siyah noktaların yanı sıra aknelerin artmasına, cildin aşırı yağlanmasına neden olur.

Cilt bakımının vazgeçilmezlerinden olan peeling, cildimizi ölü hücrelerden, siyah noktalardan ve aknelerden temizlemek için harika bir yöntemdir. Peeling yaparak cildimizin makyaj kalıntılarından ve kirden kurtulup soluk almasını, daha pürüzsüz ve canlı kalmasını sağlarız. Sonrasında çabucak yumuşacık, nemli ve canlı bir cilde kavuşuruz. Peeling yaparken cildin temiz olmasına dikkat edilmelidir. Peeling ürünleri dairesel hareketlerle ve masaj yaparak uygulanır, ılık suyla durulanır. İhtiyaca göre haftada 2-3 kez kullanılabilir. Yüz peeling’i için en ideal zamansa uyku öncesidir.

Yüzde 100 doğal ve yüzde 100 inovatif Thalia Natural Beauty’nin kuru, yağlı, normal-karma ciltler için Akten Kozmetik Laboratuvarı’nda geliştirdiği yüz peeling ürünleri, ölü hücreleri ve siyah noktaları yok etmek için bire birdir. Vücut peeling ürünleriyse düzenli kullanımda pürüzsüz bir cilt yaratma konusunda son derece yeteneklidir. Üstelik Thalia Natural Beauty’nin peeling ürünlerinde kullanılan peeling ajanları, silikon değil doğal kayısı çekirdeği tanecikleridir. Cildin ihtiyacı olan her unsuru barındıran kayısı çekirdeği A, D, K ve B17 vitaminlerine sahiptir; cildin pürüzsüzleşmesini destek olur ve cildin nem dengesini ayarlar.

Thalia’nın yüz peeling ürünleri:

Thalia Natural Beauty Hydra Perfect Serisi Vanilya&Witch Hazel Yüz Peeling’i, kuru ciltler için geliştirilmiştir. Ürün son derece hafif olan eşsiz formülüyle bir yandan yüzünüzdeki ölü hücreleri ve siyah noktaları temizlerken, öte yandan kuru ve susuz kalmış cildinize yoğun bir nemlendirme sunar, cildinizin yenilenmesini destekler. İçeriğindeki vanilyayla cildinizi yumuşatıp besler, witch hazel (cadı fındığı) özü ve shea yağıyla cildinizin su tutma kapasitesini artırır. (Fiyat: 75 ml-19,99 TL)

Thalia Natural Beauty Pure Balance Serisi Verbena&Iceland Moss Yüz Peeling’i yağlı ciltler için hazırlanmıştır. Ürün, formülündeki arındırıcı mikro tanecikler sayesinde genişlemiş ve tıkalı gözenekleri siyah noktaya sebep olan yağdan ve kirden arındırır, siyah noktaların tekrar oluşmasını engeller. Cildinizde gün boyu parlama kontrolü sağlar, mat ve sağlıklı görünmesini destekler. Cilt üzerinde sağaltıcı etkileri olan mine çiçeği (verbena) ve İzlanda yosunu içeriğiyle cildinizi yağlandırmadan korur ve uzun süreli nemlendirme sağlar. (Fiyat: 75 ml-19,99 TL)

Thalia Natural Beauty Keep Fresh Serisi White Musk & Argan Yağlı Yüz Peeling’i karma-normal ciltler için harika bir seçenektir. Beyaz miskin büyüleyici parfümü ve antioksidan argan yağının gücüyle geliştirilen ürün, cildin nem dengesini koruyarak ölü hücrelerden arınmasına, cilt yüzeyinin pürüzsüzleşmesine, gözenek ve kusurlu görünümün azalmasına yardımcı olur. Organik argan yağı içeriğiyle cildinizi nemlendirir ve uzun süreli bakım sağlar, cildinize ferah ve temiz bir his kazandırır. (Fiyat: 75 ml-19,99 TL)

Thalia’nın vücut peeling ürünleri:

Thalia Natural Beauty Nar Özlü Vücut Peeling’i, cildinizi ölü hücrelerden arındırırken, içeriğindeki nar özlerinin antioksidan özelliğiyle cildin gençleşmesine yardımcı olur. Bol miktarda C, B1 ve B2 vitaminleri, demir ve potasyum içeren narın cildi yumuşatma ve enfeksiyonlardan koruma özellikleri de vardır. Hoş ve enerjik kokusuyla kendinizi daha dinamik hissetmenize yardımcı olan ürün, düzenli kullanımda pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlar. Formülü cildinizin pH değerlerine uygundur. (Fiyat: 200 ml-34,99 TL)

Thalia Natural Beauty Zeytinyağlı Vücut Peeling’i, bir yandan cildinizdeki ölü hücreleri temizlerken, öte yandan bebeksi ve ipeksi bir cilt görünümünü destekler. K ve E vitaminleri açısından son derece zengin olan, kalsiyum, sodyum, potasyum ve demir içeren zeytinyağı, eşsiz nemlendirme özelliğiyle cildinizin daha esnek ve bakımlı görünmesini de sağlar. Ürün, düzenli kullanımda pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlar. Formülü cildinizin pH değerlerine uygundur. (Fiyat: 200 ml-34,99 TL)

© Copyright 2024 basindasaglik.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.