Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-28 10:14:00

Perakendede başarının rotası Tepe Home

Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan perakende sektörünü, kriz yönetimini, başarılı olmanın sırlarını MAG Business’a verdiği röportajında anlattı.

 

“Tepe Home olarak; değişen trendlere, ekonomik koşullara, gündem değişikliklerine karşı çok hızlı çözüm üreten, anında harekete geçebilen, dinamik ve esnek bir markayız” açıklamasında bulunan Levent Çapan “Yıllık bazda değerlendirdiğimizde ise, şirketin bir-üç-beş yıllık stratejik planlamalarını yapıyoruz. Yıl sonlarında güncellemeler yapılması gerekiyorsa değerlendiriliyor ve alınan kararlar, şirketin her bölümü tarafından koordineli olarak uygulanıyor. Yıl içinde operasyonlarımızı daha iyi, daha verimli ve etkin gerçekleştirmenin arayışında, yaratıcı bir yaklaşımla hareket ediyoruz. Dünya değişmeye devam ediyor ve değişime ayak uydurabilen firmalar hayatta kalabiliyor. Rekabetin her geçen gün arttığı günümüz iş dünyasında üreten, daima değişime ayak uyduran, teknolojiye hâkim olan ve değer yaratan stratejiler uygulayarak güçlenmeye devam ediyoruz” dedi.

 

Kriz yönetiminin şirketler için büyük önem taşıdığını aktaran Çapan “Her stratejik yaklaşım için A-B-C planları oluşturarak değişen, gelişen koşullara göre hızlı aksiyon alabilen, esnek bir yapılanma kurgularım. Günü kurtarmak için karar almak iş hayatında en hatalı yaklaşımlardan biridir. Bununla beraber operasyonlarımızın ağırlığını dengeli bir şekilde yayarak Türkiye’nin ekonomik şartlarına göre belirlenen stratejik kararları hızla uygulamaya alabilmek ve esnek olmak bizim için oldukça önemli. Perakendenin yanı sıra projeli işlere yönelmek, Türkiye’de alım gücü düştüğünde ihracatı öncelik vererek ve hareket alanımızı genişleterek esnek bir kurumsal yapıda süreçlerimizi yönetiyoruz” ifadelerini kullandı.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 basindasaglik.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.