Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-01-20 13:24:00

Kaspersky’den hizmet sağlayıcı ve satıcılara esnek lisans yönetimi sunan Lisans Yönetim Portalı

Kaspersky, yönetilen hizmet sağlayıcılarına (MSP) ve satıcılara lisans siparişi, yönetimi ve raporlaması konularında kolaylık sunan yeni Kaspersky Lisans Yönetim Portalı’nı (LMP) duyurdu. Yeni portal aylık abonelik sistemiyle iş ortaklarının hizmete kullandığı kadar para ödemesini sağlıyor. Böylece müşterilere daha esnek hizmet sunulabiliyor. Kaspersky United İş Ortağı Portalı’nın bir parçası olan LMP, iş ortaklarına ihtiyaç duydukları tüm araçları ve bilgiyi tek bir noktadan sunuyor.

Yönetilen hizmetler yıllık büyümesini devam ettiren en önemli BT pazar eğilimleri arasında yer alıyor. 2016’da 48.000 global MSP şirketi varken, Ami Partners tarafından yapılan değerlendirmeye göre bu sayı 2021’de iki katına çıkarak yaklaşık 74.000’e ulaştı. Rekabet arttıkça hizmet sağlayıcıların da satış operasyonlarını ve abone yönetimini hızlandırmak ve sadeleştirmek için otomasyon ihtiyacı artıyor. Kaspersky Lisans Yönetim Portalı, MSP’lere ve satıcılara tüm Kaspersky aboneliklerini tek noktadan yönetebilecekleri bir platform sunuyor.

Kaspersky Lisans Yönetim Portalı, kullandığın kadar öde modeliyle bir ürünün deneme sürümünü edinmekten kurumsal kullanıma geçmeye kadar uzanan yolu olabildiğince kısaltıyor. Kaspersky ürünlerinin deneme lisanslarını bulut üzerinden veya yerelde oluşturmak mümkün. İş ortakları bu sayede tüm özellikleri kolaylıkla deneyebiliyor, hizmetlerini kurup müşterilere daha hızlı bir şekilde ulaştırabiliyor. Yeni abonelik modeli, MSP’lerin abonelik sayısını ihtiyaçlarına göre artırıp azaltmasına olanak veriyor. Ayrıca ayın her gününde gerçekten kullanılan düğüm sayısına göre ödeme yapılıyor.

Satıcılar ve yönetilen hizmet sağlayıcıları arayüz üzerinden tüm müşterilerine dair rapor alabiliyor, tüm aktif aboneliklerin durumlarını görebiliyor ve lisansların gerçek kullanım sürelerini takip edebiliyor. Portal ayrıca hangi ürün hizmetlerinin sunulduğunu, kaç lisans satıldığını ve korunan cihaz sayısının nasıl değiştiğini gösteriyor. İş ortakları bu veriler sayesinde ürün yenileme veya deneme ürün sunma gibi yöntemlerle yeni satış fırsatları yakalayabiliyor.

“MSP’ler Kaspersky’nin stratejik öncelikleri arasında yer alıyor. Kaspersky MSP kanalı son bir yıl içinde önemli büyüme kaydetti. Kayıtlı ve satış yapan iş ortaklarımızın sayısı artmaya devam ediyor. Bunun sonucunda yıllık MSP gelir artışımız yüzde 60’ı buldu.” diyen Kaspersky MSP İş Birimi Müdürü Dmitry Golubtsov, sözlerini şöyle tamamladı: “Kaspersky Lisans Yönetim Portalı, iş ortağı ekosistemimizi güçlendirme stratejimizin yeni bir adımı. Bu portal ile iş ortaklarımıza, Kaspersky ürünlerini temel alan hizmetler sunmaları için gerekli araçları temin ediyoruz.”

LMP’ye Kaspersky United İş Ortağı Portalı üzerinden erişmek mümkün. İş ortakları buradan Kaspersky ile birlikte çalışmak için gereken pazarlama ve eğitim materyalleri, lisans yönetimi ve ürünlerin deneme sürümleri gibi tüm bilgi ve hizmetlere ulaşabiliyor.

Kaspersky hakkında

Kaspersky, 1997 yılında kurulan dünya çapında bir siber güvenlik şirketi. Kaspersky’nin derin tehdit istihbaratı ve güvenlik uzmanlığı, dünya genelindeki işletmeleri, önemli altyapıları, devletleri ve tüketicileri korumak için güvenlik çözümlerini ve hizmetlerini sürekli olarak dönüştürüyor. Şirketin kapsamı güvenlik portföyü, sofistike ve gelişen dijital tehditlerle savaşmak için önde gelen uç nokta korumasını ve bir dizi özel güvenlik çözümünü ve hizmetini içerir. 400 milyondan fazla kullanıcı Kaspersky teknolojileri tarafından korunuyor ve 270.000 kurumsal müşterinin kendileri en önemli varlıklarını korumasına yardımcı oluyoruz. Daha fazla bilgi için www.kaspersky.com adresini ziyaret edin.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 basindasaglik.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.