Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-25 16:00:00

Çiğdem Tunç ile “Gecenin Rengi” seyircisiyle buluştu

Kanal 6 ekranlarında 1992-1995 yılları arasında yayınlanan, sunuculuklarını Mehmet Ali Erbil ve Çiğdem Tunç’un birlikte yaptıkları televizyon tarihimizin efsane müzik eğlence programlarından birisi olan “Gecenin Rengi” adlı program Çiğdem Tunç tarafından Instagram üzerinden tekrar yapılmaya başlandı.

Programın yapılmasında Çiğdem Tunç’a Süreyya Gökhan, Alper Çorumluoğlu ve Melike Birgölge büyük katkı sağlayarak izleyenlere keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor.

Çiğdem Tunç, ''Bir çok sanatsever dostum beni görmeyi özlediğini sık sık dile getirmeleri üzerine can dostlarım Süreyya, Alper ve Melike ile ülke olarak zor günler geçirdiğimiz şu günlerde insanlarımıza hoşça vakit geçirmek ve onlara keyifli anlar yaşatmak için televizyon dünyasının unutulmaz müzik eğlence programlarından biri olan “Gecenin Rengi” adlı programı yapmaya başladık. Sanat dünyamızın seçkin insanlarını programımıza davet ediyoruz ve seyircilerimizin katılımı ile keyifli dakikalar geçiriyoruz. Programımızı izlemek isteyen tüm seyircilerim ve dostlarım hafta içi her akşam saat 22:00’de Instagram hesabımdan canlı yayınımıza katılabilir.''ifadesini kullandı.

Çiğdem Tunç ile Gecenin Rengi programına bugüne kadar Hilal Özdemir, Faik Öztürk, Metin Yıldız, Reha Özcan, Alican Yücesoy, Tamer Levent, Şebnem Özinal, Nedim Saban, Muharrem Türkseven, Adnan Koç, Açelya Elmas, Müjgan Ağralı, Ahu Sungur, Erhan Güzel ve Nida Şan gibi sanat ve magazin dünyasının seçkin konukları yer aldı.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 basindasaglik.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.