Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-26 12:10:00

Shell Filo Çözümleri’nden, ön ödemesiz ve blokesiz akaryakıt ikmali

Kurumsal müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerine cevap veren çözüm ve hizmetler bütününü ‘Filo Çözümleri’ çatısı altında bir arada sunan Shell, sektörde ilklere imza atmaya devam ediyor. Entegre filo çözümleri uygulamaları ile müşterilerine sadece yakıt alanında değil, uçtan uca verimli ve rekabetçi filo yönetim fırsatı sunan Shell; hem yakıt ve yakıt dışı hizmetleri ihtiyaca yönelik paketlerde toplayarak avantajlı satın alma sağlıyor hem de filo yönetimini kolaylaştıracak kredi kartı ile ön ödemesiz ve blokesiz akaryakıt ikmalini hayata geçiriyor.

1996 yılında başlanan ve Türkiye’nin ilk taşıt tanıma sistemi olan Shell Taşıt Tanıma Sistemi, alanındaki 23 yıllık deneyimi ile müşterilerinin operasyonel ihtiyaçlarını karşılamak için geliştirdiği uçtan uca uygulamalarıyla sektöre yenilikler katmaya devam ediyor.

2019 sonu itibarıyla Türkiye’nin dört bir yanında yaklaşık 35.000 firma Shell Taşıt Tanıma Sistemi’ni kullanıyor. 550 binden fazla araç, Shell’in geniş hizmet ağı sayesinde Türkiye çapındaki 1000’den fazla istasyonda sunulan hizmetlerden yararlanıyor. Kurumsal firma ve KOBİ’ler, Shell Filo Çözümleri üzerinden kaliteli hizmeti ayrıcalıklı fiyatlarla satın alabiliyor. Shell Filo Çözümleri, gelişmiş online altyapısı sayesinde, müşterilerine ofislerinden filolarını rahatça yönetmelerini imkan sağlıyor.Shell Filo Çözümleri ile firmalar Shell Taşıt Tanıma Sistemi, Shell Partner Card, Shell Pratik Kart, Shell FiloPlatform, Shell Kurumsal HGS ve Shell Card gibi hizmetleri tek çatı altında alabiliyor. Shell Filo Çözümleri bu özelliği ile teknolojiyi baz alarak sadece yakıt özelinde değil, filoların operasyonları, teslimatları ve lojistiği sorunsuz gerçekleştirmesi için uçtan uca tedarik yönetimini sağlıyor. Firmalar, diledikleri hizmeti Shell Taşıt Tanıma Sistemi ile birleştirerek paket içeriklerini kendileri oluşturabiliyor ve birçok ürünün birlikte satın alınması sayesinde fiyat avantajından faydalanabiliyor.

Shell Filo Çözümleri, sektörde bir başka ilki de hayata geçirerek, filo yönetimini kolaylaştıracak yeni ödeme yöntemini hizmete sunuyor. Uygulama sayesinde, firmaların kredi kartı ile ön ödemesiz hizmet almasını mümkün kılacak. Yeni uygulama kapsamında, firmalar kredi kartı ödeme yöntemi ile kredi kartlarını web sitesi üzerinden tanımlayarak şirket araçlarının yakıt alımlarını yönetebilecek. Bu sistem sayesinde, DBS ya da teminat mektubu gerekmeden kredi kartlarında yakıt blokesi olmadan Shell Taşıt Tanıma Sistemi üzerinden yakıt ikmali mümkün olacak.

Sektörde ilk kez filolar için ön ödemesiz ve blokesiz akaryakıt ikmali sağlayan sistem sayesinde, Shell Taşıt Tanıma Sistemi kullanan markalar kredi kartlarının limitini akaryakıt için ayırmak zorunda kalmayacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Shell & Turcas Filo Çözümleri Direktörü Mehmet Ünal, “Türkiye’de alanında ilk ve lider olan Shell Taşıt Tanıma Sistemi, her geçen gün daha da büyüyen, yenilenerek gelişen hizmetleri ve avantajları ile şirketlerin güvenilir “iş ortağı” olmaya devam ediyor. Shell olarak, faaliyetlerimizin her aşamasında, müşterilerimize mümkün olan en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerine yönelik olarak hayata geçirdiğimiz avantajlı paketler ve filo yönetimini kolaylaştıracak kredi kartı ile ön ödemesiz, yakıt blokesiz akaryakıt ikmali de bunun bir göstergesi” diye konuştu.

Türkiye’de 35 bin firmanın filosunda tercih ettiği Shell Filo Çözümleri ürün ve hizmetleri:

Taşıt Tanıma Sistemi (TTS): Türkiye’nin dört bir yanındaki firmalar tarafından kullanılan Shell TTS, gelişmiş online sistem bağlantısı ile pratik ve hızlı akaryakıt ikmali, ödeme ve muhasebe kolaylığı, sürekli iletişim, hızlı hizmet, etkin ve pratik filo yönetimi imkânı sunuyor. Gelişmiş online altyapısı sayesinde anlık data analizi, araç ve dönem bazında sunduğu raporlamalar sayesinde ofisinizden çıkmadan filonuzu rahatça yönetme imkanı veriyor.

Shell Filoplatform: TTS ile entegre çalışan, araçlardaki GPS sayesinde 7 gün 24 saat internet bağlantısı ile bilgisayar, akıllı telefon, tablet üzerinden takip ve kontrol edilmesini sağlayan filo yönetim sistemidir. Sistem sayesinde araçların hızları, izlemiş oldukları rotalar, duraklama yaptıkları yerler, rölanti süreleri gibi çok sayıda bilgi, haritalar üzerinden anlık ve geçmişe dönük olarak izlenerek raporlanabiliyor. Yakıt entegrasyonu sayesinde araç bazlı yakıt tüketimleri analiz edilebiliyor. Shell FiloPlatform’un premium ürünü Entegre Sürüş Güvenliği Sistemi şirketlere sürücü davranışlarını ölçmenin yanı sıra, araçların nerede olduğunun daha ötesinde nasıl kullanıldığı konusunda bilgi alma imkanı sunuyor.

Shell Partner Card: Firmalar, Shell Partner Card ile çalıştıkları taşeronlara ödemelerini yakıt kartı ile sunabiliyor. Şirketler filolarına bu kart sayesinde kaliteli yakıt almanın yanı sıra Shell istasyonlarındaki tüm hizmetlerden 7/24 yararlanma imkanı sağlıyor.

Shell Pratik Kart: Shell’in yeni ödeme metodu Shell Pratik Kart sadece yakıt alımlarında geçerli olmak üzere, ödeme sürecini kolaylaştıran bakiyeli bir yakıt kartıdır. Firmalar, dönemsel yakıt alımını karşılamak amacıyla veya bakiye yüklü olarak Pratik Kart’ı kurumsal iş ortakları ve çalışanlarına verebiliyorlar. Tek fatura ile operasyonel kolaylık sağlayan Pratik Kart’la web sitesi üzerinden online bakiye yükleme ve güncelleme yapmak, rapor almak ve detaylı inceleme yapabilmek mümkün.

Shell ve PTT ortaklığı ile HGS Yol Hizmetleri: Türkiye’de köprü ve otoban geçişleri için filolara HGS hizmeti ile kolay, rahat ve cezasız geçiş imkanı sunar. PTT iş birliği ile hayata geçirilen bu proje sayesinde şirketler yol ücretlerini önden ödemekten ve HGS etiketlerinin bakiye takibini yapmaktan kurtulur, ücretler tüm filo için geçerli olan tek bir faturaya eklenir. Bu sayede şirketler masraflarını daha kolay ve verimli bir şekilde, ihlalli geçiş riskini ortadan kaldırarıp online raporlama avantajlarından faydalanarak yönetebilir.

Shell Card: Avrupa'da filosu olan şirketlerin yakıt alımını kontrol etmek için kullandığı uluslararası yakıt kartıdır. Shell Card sayesinde şirketler web sitesi üzerinden filoları ofisten çıkmadan yönetebilirler. Kartı yol hizmetlerinde de kullanmak mümkün yol geçiş ücretleri ve vergilerini ödeyebilir, yol yardım hizmeti alabilirler.

 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 basindasaglik.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.