Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-21 13:00:00

Masko Premium, kalite ve güvenin rotasını belirliyor

Değişen tüketici beklentileri karşısında yenilikçi bir bakış açısıyla hareket eden ve sunduğu hizmetlerle satış sonrasını güvence altına alan Türkiye’nin mobilya kenti Masko, önemli bir yeniliğe imza atıyor. Tüm süreçleri yeni nesil satın alma alışkanlıkları üzerine kurgulayan Masko, Premium güvencesi ile özel bir alışveriş imkanı sunuyor.

“Masko Premium ile sürpriz yok, çözüm odaklı sonuçlar ve güven var”

Müşteri sadakatini farklı bir noktaya taşıyan Masko, Premium garantisi ile güvenli alışveriş imkanı sunuyor. Müşterinin kendini güvende hissetmesini sağlayacak adımlar atarak  beklentilerine karşılık veriyor. Bu vizyon çerçevesinde hazırlanan Masko Premium, müşterilerin yaptıkları satın alma işlemini güvence altına alarak olası sürprizlerin önüne geçiyor.

Küresel rekabet stratejilerinin geçerli olduğu çağdaş iletişim yaklaşımlarında satış öncesinde olduğu kadar satış sonrası hizmetlerin de çok önemli bir parametre olduğuna dikkat çeken Masko Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mutlu; “Biz 700’den fazla markayı aynı çatı altında buluşturuyoruz. Yanı sıra onlarca sosyal donatıyla Türkiye ve Avrupa’nın da en büyük mobilya alışveriş merkeziyiz. Çok büyük bir aile olduğumuz için geleneksel denetleme mekanizmalarını daha dikkatli ve ihtiyatlı bir şekilde yürütmemiz gerekiyor. Üstelik artık karşımızda ürünün sadece rasyonel özellikleriyle ilgilenen bir tüketici gurubu da yok. Karar verene kadar araştıran, seçeneklere uygun veri üreten ve satın almanın her aşamasını bilinçli bir şekilde yürüten alıcılar var. Dolayısıyla satın aldıktan sonra herhangi bir sürprizle karşılaşmayacağının garantisini verebilmek ve güven duygusunu sağlayabilmek için yeni mekanizmaların devreye girmesi gerekir. Biz Masko Premium ile bunu sağlıyoruz ve değişen müşteri profilinin karar vermesini kolaylaştıracak farklılıklar sunuyor, kalitede güven tazeliyoruz” dedi.

“Premium ile güvenli alışveriş mekanizması oluşturduk”

Premium logosunun yer aldığı mağazalarla anlaşma yapan Masko, tüketicilerin her sorusu ve sorunu ile ilgili birebir ilgilenme taahhütü veriyor. Olası ve beklenmedik her sorunun tespitine ve çözümüne yönelik bir güven mekanizması inşa ettiklerini vurgulayan Mutlu;  “Premium logolu mağazalardan ürün satın alan müşterilerimize Masko güvencesi sunuyoruz. Hizmet anlayışımız, ürünün kurulumundan itibaren yaşanabilecek tüm sorun ve şikayetleri kapsıyor. Satış sonrası hizmetlerin; kaliteli, hızlı, efektif ve çözüm odaklı olacak şekilde yürütülmesini sağlıyoruz” dedi.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 basindasaglik.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.