Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-01-17 13:06:00

46.Pantene Altın Kelebek oylamasında final turu başladı

En iyilerin günü Pantene Altın Kelebek’te, yetenekleri ve başarıları ile adından söz ettiren isimleri ödüllerine kavuşturmak için www.pantenealtinkelebek.com adresinden oyunuzu kullanmayı unutmayın!

Dünyanın 1 numaralı saç kremi markası1 Pantene ve Hürriyet Gazetesi’nin iş birliğiyle 28 Şubat’ta Zorlu PSM’de 46’cısı düzenlenecek Pantene Altın Kelebek’te ödül alacak isimler için heyecanlı bekleyiş tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye’nin en prestijli ödül töreni, Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde bu senenin oylamasının ilk turu sona erdi. 10.920.000 sayıda oyun kullanıldığı ilk turda, rekor sayıda katılım gerçekleşti.

En iyilerin günü için final turu başlıyor!

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nin ilk fazında halkın oyları ile en yüksek oy sayısına ulaşan her kategorideki finalistler belli oldu. Şimdi final turunda, büyük ödüle bir adım daha yaklaşmak için kıyasıya yarış başlıyor. Bu yıl ilk kez verilecek olan ‘En İyi Rap’ kategorisinde de favori adayınızı desteklemek için oyunuzu kullanabilirsiniz. Yıl boyunca en iyilerini ortaya koyan yıldızlara oy vermek için son gün 13 Şubat 2020

Yıl boyunca yetenekleri ve başarıları ile adından söz ettirenler %70 halkın ve %30 jürinin oyları değerlendirilerek belli olacak ve en iyilerin günü 28 Şubat’ta 46. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ödüllerine kavuşacak.

Siz de favori adayınızı desteklemek için 13 Şubat’a kadar; Pantene Altın Kelebek Ödülleri resmi internet sitesi www.pantenealtinkelebekodulleri.com’dan desteklediğiniz yıldızlara oy vererek bu yılın kazananları arasında en sevdiğiniz isimlerin yer almasını sağlayabilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 basindasaglik.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.