Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-07 12:18:00

Kayağın Küçük Yıldızları bu yıl da kazandı

Koç Holding tarafından düzenlenen Türkiye’nin en geniş katılımlı gençlik ve spor festivali Koç Spor Fest Kış Oyunları’nın Erzurum’da gerçekleşen final yarışları, gelenekselleşmeye doğru adım adım ilerleyen özel bir yarışa ev sahipliği yaptı.

Setur’un “Dün bilmedikleriniz için bugün Seturday var” mottosuyla hayata geçirdiği gezginlerin sosyal platformu Seturday, Koç Spor Fest kapsamında geçen yıl olduğu gibi bu yıl da özel bir yarış düzenledi.

Kayağın Küçük Yıldızları Seturday Yarışı’na katılan tüm Erzurumlu minik sporcular, dereceye girme şartı olmadan, benzersiz bir İstanbul seyahati kazandı. Yarışma sonunda düzenlenen törenle minik sporcular, katılım madalyalarını Koç Holding Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Direktörü Oya Ünlü Kızıl’ın elinden aldılar.

Koç Spor Fest kapsamında düzenlenen Kayağın Küçük Yıldızları Seturday Yarışı’na, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Kayak Şubesi ve Erzurum Kayak Kulübü’ne gelen başvurulardan yetkililerin belirlediği 7-13 yaş aralığında 24 sporcu çocuk katıldı. Kayağın Küçük Yıldızları Seturday Yarışı kuralları, hakemleri, başlangıç-bitiş noktaları ve ödül töreni, profesyonel Koç Spor Fest Üniversite Sporları Federasyon Yarışı’nın birebir aynısı olarak kurgulandı. Koç Spor Fest’te geçen yıl ilk kez Seturday’e özel düzenlenen yarış, bu yıl da Federasyon Yetkilileri ve Koç Spor Fest Üniversite Kış Oyunları Direktörleri yönetiminde düzenlendi.

Tükiye Kayak Federasyonu tarafından seçilen, geleceğin olimpik sporcuları olarak yetiştirilen bu minik sporcular, 23 Nisan’da tam bir bayram coşkusu yaşayacaklar. Erzurumlu minik sporcular İstanbul seyahatlerinde Setur’un ev sahipliğinde bu büyülü şehrin bilinmeyen yönlerini keşfedecekler.

Setur’un hayata geçirdiği Seturday, bilinen rotaların bilinmeyen yönlerini sunan, yeni deneyimler ve özel tatil içerikleri arayanların buluşma noktası olan bir sosyal platform olma özelliği taşıyor. Bilinmeyenleri takipçilerine sunmayı hedefleyen Seturday, bu yarışa katılan minik sporculara da hiç bilmedikleri dünyaların kapısını aralamış olacak.

Koç Topluluğu’nun 80. yılı olan 2006’da Koç Holding tarafından 10’un üzerinde Topluluk Şirketinin katılımıyla başlatılan ve 14 yıldır aralıksız devam eden Türkiye’nin en geniş katılımlı spor organizasyonu Koç Spor Fest’in Kış Oyunları, 19-23 Şubat tarihleri arasında Erzurum Palandöken’de tamamlandı. Türkiye’de Kayak ve Snowboard kategorilerinde, üniversiteler arası tek resmi yarış organizasyonu olan Koç Spor Fest Kış Oyunları, 45 farklı üniversiteden 600’e yakın sporcuyu ağırladı.

SETUR HAKKINDA

1965 yılında Koç Holding şirketlerinden biri olarak kurulan Setur, turizm alanında yurt içi ve yurt dışına dönük tur operatörlüğü ile otel satışı, IATA uçak bileti satışı, vize hizmetleri, kongre ve seminer organizasyonları ve yurt dışı eğitim başlıklarında hizmetler sunuyor.

2001 yılında Türkiye’nin en büyük online kurumsal seyahat portalı BookinTurkey.com’u bünyesine alan Setur, 2017 yılında bu platformu Seturbiz.com ismiyle yenileyerek dijital alanda da önemli bir atılım gerçekleştirdi.

Duty Free işletmeciliğinde Türkiye’nin en köklü ve en yaygın markası olan Setur Duty Free, tüm yurda yayılan havalimanları, kara sınır kapıları ve deniz limanlarında yaklaşık 22 bin metrekarelik alanda, 21 bölge 53 mağazasıyla gümrüksüz satış mağazaları işletmeciliği yapmaya devam ediyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 basindasaglik.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.