Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-05-07 15:35:00

Aydilge ve Yeşilay’dan sağlık çalışanlarına sürpriz şarkı

Aydilge, Yeşilay ile birlikte “Yalnız Değilsin” adlı sevilen şarkısını Koronavirüs (Covid-19) salgınının en çok yorulanları olan sağlık çalışanları için yeniden düzenledi. Şarkının sözlerini sağlık çalışanlarına moral verme hedefiyle yeniden yazan Aydilge “Yorulsa da vazgeçmeyen” olarak tanımladığı sağlık çalışanlarına, “Bazen de umutların tam tükendiğinde, her gecenin sabahı var sen gülümse” diye seslendi. Şarkının Aydilge’nin evinde yapılan özel video çekimini sosyal medya hesaplarından paylaşan Yeşilay, sağlık çalışanlarının yanında olduğunu söylemek isteyen herkesi #YalnızDeğilsin ve #SağlıkÇalışanlarınaArmağan etiketiyle videoyu paylaşmaya davet etti.

 

Kendisinin de bir doktor kızı olduğunu belirten Aydilge“Her çocuğun bir süper kahramanı vardır ama bu dönemde yaşayan her yaştan insanın süper kahramanı sağlık çalışanları. Fedakârlıkla, canla başla başka insanların hayatını kurtarmak için çalışanların, ‘asıl süper kahramanlar’ olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle Yeşilay’la birlikte sağlık çalışanları için minik bir sürpriz hazırlamak istedik. Tüm halkımız adına sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bazen yalnız olduğunuzu düşünebilirsiniz ama inanın ki yalnız değilsiniz ve hepimiz size müteşekkiriz” dedi.

 

Yeşilay’ın sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağlama hedefiyle çalıştığını belirten Yeşilay Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk, “Kuşkusuz ki gelecekte sağlıklı olabilmek, her yaştan insanımızı sağlıkla yarınlara taşıyabilmek için bugün en çok sağlık çalışanlarımız fedakârlık gösteriyor. Özveriyle çalışan meslektaşlarımı ve tüm sağlık çalışanlarını kendi adıma ve ülkem adına tebrik ediyorum. Yeşilay olarak da sağlık çalışanlarımıza teşekkür etmek, sağlık çalışanlarımızın yanlarında olduğumuzu hissettirmek için müziğin evrensel gücünü vesile kılmak istedik. Aydilge de bir Yeşilay gönüllümüz olarak her zaman olduğu gibi bizlere destek oldu, kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz. Bu şarkıyla sağlık çalışanlarının en zor anlarında biraz olsun yüzlerini gülümsetebilmeyi umuyoruz” dedi.

 

 

Video linki:https://www.instagram.com/tv/B_4rzN8pOwy/?igshid=1...


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 basindasaglik.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.