Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-04 09:36:00

FMV Işık Okulları’ndan ‘uzaktan’ felsefe eğitimi

FMV Işık Okulları, ‘Uzaktan Eğitim Programı’nı çok yönlü etkinliklerle zenginleştiriyor. FMV Işık Okulları, Nişantaşı Kampüsündeki 4. sınıf öğrencileri için Çıtır Çıtır Felsefe serisinin dünyaca ünlü yazarı Brigitte Labbé ile “Online Felsefe Atölyesi” gerçekleştirdi. Öğrenciler bu eğitime evlerinden online olarak katılma fırsatı buldu.

Uzaktan Eğitim Programını başarıyla yürüten ve bu konuda hem öğrencilerden hem de velilerinden çok olumlu geri dönüşler alan FMV Işık Okulları, hem öğretici hem de keyifli bir uzaktan eğitim içeriğine daha imza attı. IBPYP (Primary Years Programme-İlk Yıllar Programı) kapsamında “Çocuklarla Felsefe"yi 3. 4. ve 5. sınıf öğrencileri için iki yıldır eğitim programının bir parçası yapan FMV Işık Okulları bu eğitim sürecinde, ünlü yazar Brigitte Labbé 'nin "Çıtır Çıtır Felsefe" serisinden seçili kitaplarına da yer veriyor. Brigitte Labbé bu atölyeyi, FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü 4. sınıf öğrencileri ile online görüntülü iletişim platformu olan Zoom üzerinden gerçekleştirdi.

“Çocuklarla Felsefe Atölyesi”nde yazar Brigitte Labbé birden çok konuya değinirken, yazdığı 32 kitabı arasında bağlantılar da kurdu. Son kitabı olan ‘Şans ve Şanssızlık’tan yola çıkarak salgına da değinen Brigitte Labbé,“Korkmak hakkınızdır, zayıflık değildir. Çünkü korkmak savunmayı ve tedbirli olmayı gerektirir. Korku dediğimiz, bazen çok olumlu bir şeydir, ölçülü bir korkuya zaman zaman ihtiyaç duyabiliriz.” diye konuştu. Labbé, hem gündeme hem de yazdığı kitaplara dair öğrencilerle bir soru cevap da gerçekleştirdi.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 basindasaglik.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.