Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-02 17:05:00

Endüstri Medya, yeni hizmeti “Endüstride Ara”yı tanıttı

Endüstriye yönelik yayıncılık, fuarcılık, ajans, radyo ve uydu televizyon şirketlerinden oluşan Endüstri Medya Grup, hizmetlerine bir yenisini daha ekledi ve endüstri firmalarının ürün ve hizmet bulmalarını kolaylaştırmak amacıyla bir iş ağı geliştirdi.

Firmalar, ürün ya da hizmet almak istedikleri zaman internette arama yapmalarına gerek kalmadan akıllı telefonlarından, tabletlerinden ya da web sitelerinden Endüstride Ara iş ağı üzerinden arama butonuna ihtiyaçları olan ürün ya da hizmeti yazarak hızlı, pratik ve kolay bir şekilde ulaşabiliyorlar.

Aranılan ürün ya da hizmetle ilgili olan 5 firmaya talep iletiliyor ardından firmalar talebi ileten firmaya ulaşıyor.

KULLANICILAR ÜCRETSİZ FAYDALANABİLİYOR

“Endüstride ara, teklifler sana gelsin” sloganıyla hayata geçirilen endüstrinin ürün-hizmet arama platformundan kullanıcılar, ücretsiz olarak faydalanabiliyor.

Tedarikçi firmalar ise, ilk aldıkları teklif ücretsiz olarak veriliyor ardından üye tedarikçi olarak hizmet almaya devam edebiliyorlar.

“TÜM ŞİRKETLERE HAYIRLI OLSUN”

Konuya ilişkin olarak değerlendirmelerde bulunan ve sistemin çalışma biçimini anlatan Endüstri Medya Yönetim Kurulu Başkanı Recep Akbayrak, “Düşünün... Firmanıza bir ürün ya da hizmet alacağınız zaman, önce internette sayfa sayfa dolaşacak, ilgili firmaları bulacaksınız. Sonra o firmaları tek tek arayacak ve teklif isteyeceksiniz ya... Artık buna gerek kalmadı. Endüstri Medya, şirketlerin ihtiyaç duyduğu her türlü ürün ve hizmet için bir ‘İş Ağı’ geliştirdi. Cepten ya da webden siteye bağlanıyorsunuz. Karşınıza bir arama çubuğu çıkıyor, şirketinize ne lazımsa bir iki kelime yazıyorsunuz. Tüm şirketlere hayırlı olsun.” dedi.

22 YILDIR ENDÜSTRİYE HİZMET SUNUYOR

Endüstri firmalarının ve tüm KOBİ’lerin medyası olarak konumlanan Endüstri Medya Grup, ST Endüstri dergileri, endüstrinin en büyük haber portalı, endüstrinin ilk ve tek radyosu, Endüstri Zirveleri ve endüstrinin PR ajansı MarkaKüpü ile 1998 yılından beri sektörde faaliyet gösteriyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 basindasaglik.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.