Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-09 09:01:00

Karantina yetişkin oyuncakları satışını patlattı

Dış Haberler, 9 Nisan (HİBYA) – Dünyanın değişik ülkelerinde corona virüsü ile mücadeleye karşı alınan önlemler kapsamında getirilen sokağa çıkma yasağı kararlarının hemen öncesinde yetişkin oyuncakları satışında patlama yaşandı.

Guardian gazetesinin haberinde, Yeni Zelanda merkezli yetişkin oyuncakları satıcısı Adult Toys Megastore sözcüsü karantina uygulaması başlamadan 48 saat önce Yeni Zelanda'da satışlarının normal günlere göre üç katına çıktığını açıkladı.

''Yetişkinlerin belki de hiçbir zaman denemeyecekleri oyuncakları 'sıkıcı günlerde belki kullanılır düşüncesiyle' stokladıklarını'' belirten sözcü ''En çok yeni başlayanlar kategorisindeki yetişkin oyuncaklarını satıyoruz'' diye konuştu.

Şirket sözcüsü Dünya Sağlık Örgütü'nün 11 Mart'ta salgını ''pandemi'' olarak açıklamasıyla satışlarının Avusturya ve Büyük Britanya'da da üçe katlandığını belirtti.

Adult Toys Megastore şirketi prezervatif ve tıbbi ürünler de sattığı için Yeni Zelanda Hükümeti tarafından kamu hizmeti veren şirketler grubunda değerlendirilip, karantina koşullarında faaliyetlerini sürdürmesine izin verildi.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 basindasaglik.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.