Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-01-23 14:39:00

Sağlam Kart’tan çifte kampanya

Türkiye’nin öncü finans kuruluşu Kuveyt Türk, tasarrufu teşvik eden kredi kartı Sağlam Kart ile müşterilerine avantajlar sunmaya devam ediyor. Yıllık kart ücreti olmayan, düzenli kullanım ve ödemelerde 50 TL değerinde Altın Puan vererek Türkiye’de müşterisine kart aidatı ödeyen ilk kredi kartı olma özelliği taşıyan Sağlam Kart, yılın ilk kampanyasını giyim ve ulaşım alanında başlattı.

 

Kuveyt Türk’ün kart ücreti almayan, müşterisine kart aidatı veren Türkiye’nin ilk kredi kartı Sağlam Kart, 2020 yılına yepyeni kampanyalarla başladı. “Sağlam Kart'tan 3 Taksit Şıklığı” kampanyası kapsamında 31 Mart tarihine kadar fiziki veya online giyim mağazalarından Sağlam Kart ile yapılacak 100 TL-2.000 TL arasındaki giyim alışverişlerine vade farksız 3 taksit imkanı sunuluyor.

 

Kampanyadan faydalanabilmek için işlem yapılmadan önce ONAY GIYIM yazılarak 2848’e SMS gönderilerek kayıt olunması gerekiyor. “Yola Sağlam Kart'la Çık!” kampanyasında ise Sağlam Kart sahipleri, yine 31 Mart tarihine kadar 100 TL-2.000 TL arasındaki ulaşım harcamalarında vade farksız 3 taksit avantajından faydalanabiliyor. Kampanyaya katılım için ONAY ULSM yazılarak 2848’e SMS gönderilmesi gerekiyor. Ayrıca yılın her günü sağlık ve eğitim sektöründe vade farksız 5 taksit imkânı sunan Sağlam Kart, taksit ve altın puan ayrıcalıklarıyla Kuveyt Türk müşterilerinin alışveriş yükünü hafifletirken, nakit avans özelliğiyle de müşterilerinin acil nakit ihtiyaçlarını karşılıyor.

 

Puanlar altına veya paraya çeviriyor

Kuveyt Türk Bireyselden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Oral, Sağlam Kart’ı bütçe dostu olarak tanımladıklarını ifade ederek, “Sağlam Kart ile müşterilerimize kısıtlı ve süreli puanlar yerine, kullanım süresiyle kısıtlanmadığımız tasarruf edebilecekleri altın puan hediye etmeyi tercih ediyoruz. Müşterilerimizin her ekstre döneminde yaptığı 200 TL ve üzeri düzenli alışverişe 12 ayın sonunda 50 TL değerinde altın puan veriyoruz. Bunun yanında müşteriler yaptıkları harcamalardan da altın puan kazanabiliyor. Sağlam Kart’ın kazandırdığı altın puanlar 10 TL’yi aştığında müşterilerimizin Altın Cari Hesabına aktarılıyor. Sağlam Kart sahipleri, bu hesaptaki altınlarını biriktirebiliyor, TL’ye çevirebiliyor ya da gram altın olarak şubelerimizden alabiliyor. Sektöre yeni bir bakış açısı getirdiğine inandığımız Sağlam Kart ile attığımız adımlara yenilerini eklemeye devam edeceğiz” dedi.

 

Sağlam Kart yalnızca ödeme noktasında değil ihtiyaç duyulan her an Kuveyt Türk müşterilerinin yanında oluyor. Kart sahipleri konut, seyahat, yol yardımı ve concierge hizmetleri gibi pek çok alanda Sağlam Kart asistan hizmetlerinden faydalanabiliyor. Sağlam Kart ile ilgili detaylı bilgilere 444 0 123 numaralı çağrı merkezinin yanı sıra www.saglamkart.com.tr veya www.kuveytturk.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

 

Kuveyt Türk Hakkında

Kuveyt Türk, 1989 yılında kurulmuştur. Seçkin finansal ürün ve hizmetlerini etkin bir biçimde tasarruf sahipleri ve yatırımcılarla buluşturan Kuveyt Türk, müşteri odaklı yaklaşımı, teknoloji-inovasyon çalışmaları ve dijital dönüşüm yolunda attığı adımlarla sektöründeki öncü konumunu sürdürmektedir. Altın alanında adım atan ilk katılım finans kuruluşu olan Kuveyt Türk ayrıca, Avrupa ve Türkiye’de sektörün ilk sukuk işlemini gerçekleştirmiştir. Türkiye’de bir finans kuruluşu tarafından hayata geçirilen ilk Ar-Ge merkezini 2010 yılında kuran Kuveyt Türk, bugün Türkiye’de üç Ar-Ge merkezine sahip tek finans kuruluşu unvanına sahiptir. Ar-Ge merkezinde geliştirilen projeler arasında, video görüşme ile self servis işlemlerin bir arada yapılabildiği XTM gibi dünyada bir ilk olan projeler de yer almaktadır. Bugün itibarıyla Türkiye genelinde 430 şubesiyle hizmet veren Kuveyt Türk, yurt dışında ise Bahreyn şubesi ve Almanya’daki iştiraki KT Bank AG’yle faaliyetlerini sürdürmektedir. Operasyonel çalışmalarının yanı sıra toplumsal değerleri temel alarak ve kültürel varlıklara sahip çıkarak önemli sosyal sorumluluk projelerine imza atan Kuveyt Türk, “Değerlerimizle büyüyoruz” stratejisi doğrultusunda birçok restorasyon projesi üstlenmiş, kitap ve belgesel gibi kalıcı eserler ortaya koymuştur.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 basindasaglik.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.