Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-05-14 12:43:00

Done by Deer ile modern iskandinav tasarımı evlerde

Minimal İskandinav tarzını kullanışlı ürünlerle buluşturan Done by Deer bebek odası mobilyaları, depolama ve saklama çözümleri, aktivite alanları, yatak takımları, battaniyeler, müslinler, tabaklar, kaseler, bardaklar, önlükler ve çok daha fazlası ile geniş bir ürün yelpazesine sahip.

 

Bebeklerin ve çocukların gelişim aşamalarını üretim anlayışının en başına yerleştiren Done by Deer, minikler ve aileleri için ev içi ve ev dışı yaşamı kolaylaştırmak amacı ile ürünler tasarlıyor.

 

Her bir ürünü %100 dost canlısı olan ve sıkı Avrupa güvenlik standartlarına uymak için detaylı testlerden geçirilen Done by Deer, üretim felsefesinden taviz vermeyerek her bir üründe miniklerin yaratıcılıklarını ortaya çıkarmayı hedefliyor.

 

Şubat 2017’de annedukkan.com ve Larisa and Pumpkin markalarının sahibi ve Natursutten’in Türkiye distribütörü YG Group öncülüğünde Türkiye’ye gelen Done by Deer, kısa sürede Türkiye’de de ebeveynlerin büyük sevgisini kazandı. Şu anda annedukkan.comshop.buseterim.com.trkidslivingetc.comkeyifbebesi.com.trmotherlens.commiyamiyashop.combalabino.comurbanbabystore.com ve amazon.com.tr internet siteleri ile İstanbul'da Kids Living etc., Mall Design District by Buse Terim, Keyif Bebesi, Sakarya'da Miya Miya Design, Mersin'de Balabino, Bursa'da Kids and Nests, Kayseri'de Kids and Kits mağazalarında satışta olan Done by Deer ürünleri, kısa bir süre içerisinde farklı online ve fiziksel mağazalarda da yerini alacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Done by Deer'in birbirinden sevimli ve kullanışlı ürünlerini detaylı olarak incelemek isterseniz www.donebydeer.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 basindasaglik.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.