Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-28 10:07:00

Online konserler serisi tüm hızıyla devam

Her zaman konserler, müzikaller, tiyatrolar ve etkinliklerle kültür ve sanatın merkezinde olan Zorlu PSM, bu kez de Instagram hesabından gerçekleştirmeye başladığı canlı konserlerle sanatseverleri evlerinde müzikle buluşturmaya devam ediyor.

Gelecek “PSM’yle Kal” Instagram konserlerinde; çarpıcı beat’leriyle İspanya doğumlu, Arap kökenli genç DJ, besteci ve girişimci Fatima Hajji, büyüleyici müzisyen, yetenekli besteci ve kamança ustası Mark Eliyahu, organik ve dijital sesleri sentezlediği; dans ritimlerini ve hipnotik yürüyüşleri bir araya getirerek ürettiği projesiyle Erdem Tunalı, klasik müzik bestecisi, usta piyanist ve prodüktör Alexis Ffrench, multi-enstrümantalist ve prodüktör Léonard’ın projesi Camel Power Club, Ülkemizin en popüler deep-house üreticilerinden Mahmut Orhan ve Sezer Uysal ve multienstrümantalist, neo-klasik müzik bestecisi ve prodüktör Peter Sandberg müzikseverlerle buluşacak.

 

FATIMA HAJJI // 27 MART CUMA // ZORLU PSM INSTAGRAM KANALI (@zorlu_ps(@zorlu_psm) // 22.00

 

İspanya doğumlu, Arap kökenli genç DJ, besteci ve girişimci Fátima Hajji’nin techno tutkusu her üretiminde kendini gösteriyor. Kendi plak şirketi SILVER M’i kuran tecrübeli DJ, İbiza, Amsterdam ve Barcelona’da aynı isimde etkinlikler düzenliyor. Elektronik müziğin analogdan klasiğe, çağdaş tınılardan dans melodilerine uzanan çeşitliliğinden ilham alan Fátima, kendi müziğinde kökü Afrika’ya dayanan sesleri kullanıyor. Neredeyse yirmi yıldır sektörün içinde olan ve müziğin iyileştirici gücüne inanan sanatçı, Instagram üzerinden tüm dinleyicilerini dans etmeye çağırıyor!

 

MARK ELIYAHU // 28 MART CUMARTESİ // ZORLU PSM INSTAGRAM KANALI (@zorlu_ps(@zorlu_psm) // 22.30

 

Dünyanın en seçkin sahnelerinde biletleri tükenen konserlere imza atan Mark Eliyahu, “Let It Go” turnesinde kamança ve tar gibi eski enstrümanları modern ve fütüristik ögelerle birleştiriyor. Doğu ve Batı'yı sentezleyen müziğiyle dinleyiciyi anlamlı bir ses yolculuğuna çıkaran Mark Eliyahu, müziği bir yaşam tarzı olarak benimsedi ve usta müzisyenlerle birlikte, 150 yıllık kamançasının benzersiz sesini uzaklara taşıdı. Bu benzersiz ses yolculuğu için Zorlu PSM Instagram sayfasında buluşalım!

 

ERDEM TUNALI (LIVE/AV) // 28 MART CUMARTESİ // ZORLU PSM INSTAGRAM KANALI (@zorlu_psm)// 23.30

 

Farklı tarzlara sahip birçok farklı proje ile müzikseverlerin karşısına çıkan müzik prodüktörü ve ses mühendisi Erdem Tunalı’yı “Post” ve “Monality” gruplarından da tanıyor olabilirsiniz. Sónar Istanbul’un 4. yılında ise organik ve dijital sesleri sentezlediği; dans ritimlerini ve hipnotik yürüyüşleri bir araya getirerek ürettiği Erdem Tunalı Live/AV projesi ile sahnede alan Tunalı bu kez Zorlu PSM Instagram kanalıyla bizi büyülü bir yolculuğa çıkaracak!

 

ALEXIS FFRENCH // 29 MART PAZAR // ZORLU PSM INSTAGRAM KANALI (@zorlu_psm)// 20.00

Çağdaş besteci, piyanist, prodüktör ve yetenekli müzisyen Alexis Ffrench, günlük hayatımıza renk katacak melodiler üretiyor. Tüm dünyada verdiği unutulmaz performanslarla modern klasik müzik dünyasında ses getiren yıldız; Mart 2020’de çarpıcı albümü “Dreamland”i yayınladı. Alexis Ffrench’in sürükleyici ve dingin melodileri için Zorlu PSM Instagram kanalında buluşuyoruz!

 

 

CAMEL POWER CLUB // 30 MART PAZARTESİ // ZORLU PSM INSTAGRAM KANALI (@zorlu_psm)// 20.00

Folk’tan elektroniğe her türe müziğinde yer veren Fransız prodüktör ve multi-enstrümantalist Léonard nam-ı diğer Camel Power Club; melodileri ve şarkı sözleriyle herkesin kendini bulacağı bir dünya yaratıyor. 2014 yılından beri yayınladığı üç EP’siyle kısa sürede Fransız müzik dünyasını sarsmayı başardı. 2019’da yayınlanan Sputnik II,çok ses getirdi. Geçtiğimiz bahar ayında gerçekleştirdiği Meksika turnesinden sonra Zorlu PSM’de sahne alan Camel Power Club’ı kaçırmayın!

 

MAHMUT ORHAN & SEZER UYSAL // 31 MART SALI // ZORLU PSM INSTAGRAM KANALI (@zorlu_psm)// 22.00

 

Yaratıcılığını ve hayal gücünü geliştirdiğine inandığı deep-house, indie dance ve nu disco gibi türlerden ilham alan Mahmut Orhan, 2012 yılında yayınladığı “Ceiron”, "Little Buddha 5", “Fringe” ve "Siddharta Dubai” şarkılarını yayınlayan ve kısa sürede oldukça ses getiren başarılı DJ, 80’li-90’lı yıllara yaptığı yeni düzenlemelerle de gündeme geldi. Kuruculuğunu kendisinin üstlendiği ve 2008 yılında hayata geçirdiği ilk plak şirketini Dark Pleasure Records ile sayısız parçalar yayınlayan Sezer Uysal, 2011 yılında dünyaca ünlü plak şirketi Ministry of Sound isimli firmanın bünyesine girdi. Sibourne işbirlikleriyle de Zorlu PSM’de sahne alan ikili Zorlu PSM Instagram’ında evlerimizi dans pistine çevirmeye geliyor!

 

PETER SANDBERG // 1 NİSAN ÇARŞAMBA // ZORLU PSM INSTAGRAM KANALI (@zorlu_psm)// 20.00

İsveçli multi-enstrümantalist, neo-klasik müzik bestecisi ve prodüktör Peter Sandberg, İskandinavya’nın gururla sunduğu bir müzisyen. Piyano, gitarlar, yaylılar

ve synthesizer’larla ürettiği iki albümü ‘Balm’ ve ‘Jane, Forever’ dinleyiciler tarafından çok beğenildi. Sandberg, 2019 yılında yayınladığı son albümü “Motion”ın ardından Instagram üzerinden Zorlu PSM izleyicilerine bir müzik şöleni yaşatacak.

 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 basindasaglik.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.