Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-05-02 14:46:00

Vitesco Technologies’den Çin’e yeni ar-ge merkezi

Araç elektrifikasyonu alanında lider tedarikçi Vitesco Technologies, Çin'in Tianjin liman kentinde bir araştırma ve geliştirme merkezi inşa etmek için fizibilite çalışmalarını tamamladı.

 

Tianjin Ekonomik-Teknolojik Kalkınma Bölgesi (TEDA) İdari Komitesi ile Vitesco Technologies arasında imzalanan anlaşma kapsamında Ar-Ge merkezinin 2021 yılında tamamlanması planlanıyor. Merkezde hibrid ve elektrikli güç aktarma organları için teknolojiler geliştirilecek.

 

 

Vitesco Technologies’in Çin’de gerçekleştireceği yeni yatırım için açıklamada bulunan Vitesco Technologies Elektrifikasyon Teknolojileri İş Kolu Başkanı Thomas Stierle, “Tianjin'deki yeni merkezimiz, önümüzdeki yıllarda elektrifikasyon alanında en büyük büyümeyi beklediğimiz bölgenin tam da merkezinde yer alıyor. Yeni merkezimiz sayesinde bu bölgedeki geliştirme kapasitemiz daha da artacak.9 bin metrekare kapalı alan üzerine inşa edilecek yeni merkezimizde;bir ofisin yanı sıra elektrikli sürücü teknolojilerini geniş bir yelpazede test edilebileceği ve onaylanacağı bir test laboratuarı yer alacak. Aynı zamanda şirketimizin stratejisi tamamen elektrikli güç aktarma organlarına odaklanıyor. Sektöründe lider bir şirket olarak, elektrifikasyon alanında 10 yılı aşkın deneyimimize güveniyoruz ve müşterilerimize oldukça geniş bir ürün portföyü ile buluşturuyoruz” dedi.

 

Vitesco Technologies için Tianjin’in hala Çin'deki en önemli bölgelerinden biri konumunda olduğunu belirten Stierle, “2019 yılında Çin’de yüksek otomasyonlu üretim hatlarında en yüksek kalite standartlarında büyük çaplı üretimi mümkün kılan bir tesisi faaliyete geçirmiştik. Bu tesiste PSA ve Hyundai için tam entegre elektrikli aks tahrik sistemleri üretiyoruz. Bu kompakt, hafif ve güçlü elektrikli sürücü, e-mobiliteyi daha düşük maliyetli ve dolayısıyla kitle pazarına daha uygun hale getirmeye katkıda bulunuyor.” dedi.

 

Asya Elektrifikasyon Teknolojisi İş Kolu Başkanı Yanfei Cao ise “Tianjin'deki yeni Ar-Ge merkezi Vitesco Technologies için yeni bir kilometre taşıdır. Bu merkezimiz, dünyanın en büyük otomotiv pazarındaki yerel müşterilerle daha yakın bağlantılar kurmamıza ve elektrifikasyon teknolojili araçların geliştirilmesi konusunda kendilerine en iyi şekilde destek vermemize yardımcı olacak. Ayrıca yeni Ar-Ge merkezi, Şangay'daki Ar-Ge merkezimizle yakın işbirliği içinde çalışacak.” dedi.

 

Sistem, yazılım, elektronik, mekatronik ve test mühendislerinin yanı sıra destek fonksiyonlarını bir araya getiren yeni Ar-Ge merkezi, dünyanın her yerinden yetenekleri çekiyor. Vitesco Technologies, tüm dünyadan müşterilerin ihtiyaçlarına göre tasarlanan çok çeşitli elektrifikasyon çözümleri sunuyor. Ürün portföyü, 48 voltluk hafif hibrit teknolojileri ve hibrit motorlar için önemli komponentlerden güç elektroniği, şarj, akü yönetim sistemleri ve elektrikli aks sürücüleri gibi tam elektrikli güç aktarma organlarına kadar uzanıyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 basindasaglik.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.