Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2022-11-02 20:51:35

CHP'li Deniz: "Bu ayıbı kaldırmak bizim iktidarımıza nasip olacaktır”

CHP Çayeli İlçe Örgütü’nün düzenlediği Danışma Kurulu Toplantısı’nda konuşan CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz yaklaşan genel seçimlerde sandık güvenliğinin hayati önem taşıdığına dikkat çekti. 

Yaklaşan genel seçimlerin ve Cumhuriyet Halk Partisi parti politikalarının gündeme taşındığı toplantıda konuşan İl Başkanı Saltuk Deniz: "Rize İl Örgütü olarak ilçe örgütlerimizle birlikte Rize’nin her köyüne, mahallesine, sokağına girip yurttaşlarımızın dertlerini dinliyor ve artık AKP iktidarının gidici olduğunu görüyoruz. Bizlere söylenen sorunların neredeyse tamamı ekonomik sıkıntılar yani çözümü devleti yönetenlerin elinde olan bir sorun. Bu sorunları çözeceğimiz ve iktidara geleceğimiz vakte çok az kalan bu son günlerde dikkat etmemiz gereken en önemli konulardan biri de seçim ve sandık güvenliği. " dedi.

Deniz şöyle devam etti:

"Yirmi yıl boyunca iktidarda olan AK Parti hükümetinin bugün hala yeni vaatlerle ve gelecek planlarıyla seçim propagandası yapmasının her ay geçim derdiyle ekonomik krizin altında ezilen halkımız için bir önemi kalmamıştır. Yarattıkları adaletsiz sistem, ekonomik kriz ve soygun düzeninin ülkemize ve yurttaşlarımıza yaşattığı bu kötü günleri değiştirmek, bu ayıbı kaldırmak bizim iktidarımıza nasip olacaktır.

Yaklaşan genel seçimler Türkiye için çok önemli bir dönemeç olacak ve bu süreçte hepimiz çok dikkatli ve özverili hareket etmek zorundayız. Seçim ve sandık güvenliği konusunda, bundan önce yapılmış tüm seçimlerden çok daha iyi ve örgütlü olarak seçim dönemine girmeli ve bu süreci aynı özenle tamamlamalıyız. Seçim günü geldiğinde sandıklarımızın başından bir an olsun ayrılmamız geleceğimizi tehlikeye atmak olur. Bu konuda gereken hassasiyeti göstermemizin hayati önem taşıdığına inanıyorum.” 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 basindasaglik.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.