Reklam
Tarih : 2026-01-30 11:57:24

Buca’da yağış sonrası saha çalışmaları gerçekleştirildi

Buca Belediyesi birimleri, şiddetli sağanak ve fırtınanın ardından ilgili müdürlüklerle birlikte koordineli bir çalışma başlattı. 

Afet İşleri Koordinasyon Merkezi’nde ilgili müdürlükler ile bir araya gelen Belediye Başkanı Görkem Duman, ardından çözüm bekleyen noktalara müdahale etmek için sahaya indi.

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman’ın yerinde incelediği faaliyetler kapsamında, ilk müdahale Yıldız Mahallesi’nde evlerini su basan ailelere yönelik gerçekleştirildi.

Başkan Duman, “Çok kısa bir sürede metrekareye 60-80 kilogram arasında yağışın düştüğü olağanüstü bir durum yaşadık. İlçemiz de bu yağışlardan olumsuz etkilendi. Yağışların başladığı ilk andan itibaren Buca Belediyesi olarak sahada bulunduk. Öncelikle birim müdürlerimiz ile birlikte Afet Koordinasyon Merkezimizde bir araya gelerek süreci değerlendirdik” dedi.

 

  Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2026 basindasaglik.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.