Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2019-10-01 12:34:00

Kıa UEFA Avrupa Ligi’ne heyecan katmaya devam ediyor

2019 – 2020 sezonunda da UEFA Avrupa Ligi sezonunun resmi partnerlerinden biri olan KIA, Avrupa’da ve Türkiye’de taraftarların kendilerini maçların bir parçası olarak hissetmesi için tanıtım faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

“Taraftara güç ver” sloganıyla çalışmalarını yürüten KIA, 8-12 yaş grubundaki çocuklara hayatları boyunca unutamayacakları bir deneyim yaşama fırsatı da sunuyor. UEFA Avrupa Ligi’nde oynanacak 205 maçın her biri öncesinde “Resmi Maç Topu Taşıyıcısı” programı kapsamında futbolcular ve hakem heyetiyle birlikte sahaya çıkma şansı sunuluyor. Çocuklar böylece, hem resmi maç topunu taşımış oluyor hem de stadyumların kalbinde maç ambiyansını yaşamış oluyor.

KIA Türkiye ayrıca, yıl içerisinde yapacağı sosyal medya kampanyaları ile Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir’in ev sahipliği yapacağı maçlarda futbolseverlere takımlarını destekleme fırsatı sunuyor.

UEFA Avrupa Ligi’nin bu yılki finali 27 Mayıs 2020’de Polonya’nın Gdansk şehrindeki PGE Arena Gdansk stadyumunda oynanacak.

Kaynak:cpartner

© Copyright 2024 basindasaglik.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.