Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-23 11:01:00

19.20’de balkonlara

Koronavirüs salgını sebebiyle iptal edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları balkonlara taşınacak. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, tüm Bornovalıları saat 19.20’de balkonlarda İzmir Marşı söylemeye davet etti.

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında 4 gün sürecek sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bornova’da balkonlarda kutlanacak. Bornova Belediyesi bayrak ve balonlar dağıtarak Bornovalılara destek olurken, çocuklar bayram sevincini coşkuyla kutlamak için balkonlarını süsledi.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ tüm Bornovalı hemşehrilerini Saat 19.20’de İzmir Marşı’nı hep bir ağızdan söylemek üzere evlerinin balkonlarına çağırdı. Başkan İduğ; ‘’Değerli Bornovalılar, değerli evlatlarımız, bu yıl Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. Yıl dönümü, aslında 100.yıl kutlamaları için birçok etkinlik planlamıştık fakat virüs buna imkan tanımadı. Koronavirüs salgını sebebiyle hepimiz evlerdeyiz, bu akşam 19.20’de hep beraber balkonlarda olalım, Türk bayraklarıyla süslediğimiz balkonlarımızdan coşkuyla İzmir Marşımızı hep beraber söyleyelim. Büyük Atatürk 23 Nisanı çocuklarımıza armağan etti. Bende tüm çocuklarımızın Bayramını kutluyorum. Sizleri çok seviyorum’’ diye konuştu.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 basindasaglik.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.