Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-05-11 10:50:00

SAS’tan Ankara ofisine üst düzey atama

Dünya analitik lideri SAS, 2018’den beri Türkiye ve Orta Asya İş Çözümleri Grup Yöneticisi görevini başarıyla sürdüren Rasim Eğri’yi SAS’ın Ankara ofisini yönetmek üzere, Kamu Sektörü ve Orta Asya Bölgesi Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atadığını duyurdu.

 

SAS’ın, Kamu Sektörü ve Orta Asya Bölgesi Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine getirdiği ve kamu projelerinden de sorumlu olmak üzere SAS Ankara ofisini yönetecek olan Rasim Eğri, veri analitiği, telekom ve bilgi teknolojileri sektöründe 24 yıllık tecrübeye sahip. Stratejik planlama, iş geliştirme, müşteri yönetimi, danışmanlık, pazarlama ve satış da dahil pek çok alandaki başarısıyla öne çıkan deneyimli yönetici, SAS’ın Kamu sektörü ve Orta Asya Bölgesindeki çalışmalarına liderlik edecek.

 

Daha önce Türkiye ve Orta Asya genelinde önemli üst düzey yönetici pozisyonlarında görev yapan Eğri, önceki pozisyonları arasında yer alan Nokia’da, Türkiye ve Orta Asya bölgelerinde sekiz ülkeyi kapsayan Çekirdek Şebeke Çözümleri İş Geliştirme ekibine liderlik etti. Eğri son olarak, Türk Telekom Grubu’nda Kıdemli Müşteri Yöneticisi olarak pek çok başarıya imza attı.

Rasim Eğri, SAS Türkiye’nin 23 yıldır sürdürdüğü başarısına, hedefledikleri yeni projeler ve tasarılarla sunacakları katkılardan dolayı heyecan duyduğunu belirtti. Veriye dayalı dönüşümün ve güçlü analitiğe duyulan ihtiyacın da altını çizen Eğri sözlerini şöyle sürdürdü: “SAS’ın Türkiye’deki ikinci merkezi olan Ankara ofisinin, hem özel sektör hem de kamu projelerinin koordinasyonunda hızlanma sağlayacağına şüphe yok. SAS Türkiye olarak uzmanlığımızla kurumlara izleyecekleri yönde destek olamaya, yenilikçi ve hedef odaklı hizmetlerimizle devam edeceğiz.”


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 basindasaglik.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.