Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-22 10:07:00

Karanlık tarafın cazibesi Aston Martin DB11 ve Shadow Edition tanıtıldı

Shadow Edition, DB11 sahibi olmak isteyenler için yeni bir stil vaadediyor. Özel olarak karartılmış ve dramatik karakter, V8 ile güç bulan Gran Tourer'ın tartışılmaz güzelliğini ön plana çıkarıyor. DB11 Shadow Edition spor araçlar dünya çapında 300 adet ile sınırlı bir şekilde satışa çıkıyor.

 

V12 veya V8 ile güç alan DB11 serisi, şimdiden lüks spor otomobil sektöründe mükemmel bir Grand Tourer olarak biliniyor. Bir dizi önemli ödül ve dünya çapında sayısı artan araç sahipleri ve grupları, aracın kapasitesinin ve cazibesinin kanıtı olarak ortaya çıkıyor.

 

Aston Martin, DB11 sahipliğine sofistike yeni bir yol sağlamak için oluşturulmuş, özenle seçilmiş stil eklemeleri sunan karanlık ve düşünceli yeni bir stil olan Shadow Edition'un ortaya çıkmasıyla bu cazibeyi geliştiriyor.

 

V8 ile güç alan modeller için Coupe veya Volante gövde tarzında dünya çapında 300 adet ile sınırlı olan yeni Shadow Edition, bunu segmenti tanımlayan bir GT yapan her şeyi koruyor ve sportif karakterine özgün dizayn seçenekleri ekliyor.

 

Shadow Edition’ın standart spesifikasyonu, dünya çapında DB11 alıcıları için hali hazırda mevcut olan seçili seçeneklere ek olarak, burada piyasaya sürülecek olan V8 için bir dizi özelliklerin tanıtılmasıyla birleştiriyor. Yalnızca Shadow Edition modelleri aracılığıyla sunulan bu yeni özellikler şunları içerir:

 

  • Parlak Siyah kaput üzeri bıçaklar
  • 20 inç Parlak Siyah yönlü alaşım jantlar
  • Parlak siyah krom kanatlar ve yazılar
  • Özel siyah anodize "Shadow Edition" yazılı kapı eşikleri
  • Deri rengi ile uyumlu Spor Direksiyon

DB11 Shadow Edition'ı tamamlamak için, üst cam bölgesi Parlak Siyah özelliklerini içeren isteğe bağlı bir paket mevcuttur, standart gövde renkli panellerini Parlak Siyah olarak değiştirir ve böylece Shadow Edition temasıyla daha kapsamlı bir şekilde eşleşir.

 

Shadow Edition'ın özellikleri sabit olsada, dünya çapında bu model için seçim yapanlar, altı tanımlı dış renkte dahil olmak üzere farklı renk temalarından birini seçerek arabayı kendilerine özgü şekilde dizayn edebilirler.

 

Yeni DB11 Shadow Edition dünya çapında Aston Martin bayilerinden sipariş edilebilir. DB11 V8 Coupe Shadow Edition fiyatı 243.795 $ ve DB11 V8 Volante Shadow Edition fiyatı 262.600 $'dır.

 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 basindasaglik.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.