Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-13 17:50:00

Keşan Belediyesi'nden sosyal konserler

Keşan Belediyesi 4 farklı noktadasosyal konser gerçekleştirdi. Keşan Belediyesi sayesindecam ve balkonda müzik keyfi Balkondan müzik dinlediler, ihtiyaç sahiplerine giysi ve eşya yardımında bulundular

Keşan Belediyesi, Korona Virüs tedbirlerine uyarak evde kalan vatandaşların evde kaldıkları sürede hoşça vakit geçirmeleri ve bu günlerde en çok ihtiyaç duyulan moral depolamasına katkı sağlamak için 12 Nisan 2020 Pazar günü, 4 farklı alanda sosyal konser gerçekleştirdi.

Saat 15.00 ve 16.00’da başlayan ve İspat Cami Mahallesi’nde 2 noktada, Yeni Mahalle’de de 2 olmak üzere toplam 4 farklı alanda gerçekleştirilen konserlerde vatandaşlar evlerinden çıkmadan balkon ve camlarından konserleri dinledi.

Konser sırasında vatandaşlardan balkonlarından ve camlarından kullanmadıkları giysiler, oyuncaklar ve eşyalar da ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere alındı.

Yapılan etkinlik hakkında bilgi veren Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Andaç Gedik, “Yaşadığımız bu zor günlerde müziği sokağa taşıyarak evlerinde kalan vatandaşlarımıza moral vermek istedik. Etkinliğimizi daha anlamlı kılmak için ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere vatandaşlarımızdan kullanmadıkları eşya ve oyuncak ile giysilerimizi de topluyoruz. Keşan Belediyesi olarak evlere temizlik hizmeti, canlı psikolog uzman hattı, canlı yayında pilates kitap okuma etkinlikleri ile bu zor günlerde vatandaşlarımızın yanında oluyoruz.” dedi.

Andaç Gedik, vatandaşların evde kalmalarını teşvik edici uygulamalara devam edeceklerini ifade etti.  

Konserler sırasında duyarlı çok sayıda vatandaş ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere giysi, oyuncak ve eşya bağışında bulundu.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 basindasaglik.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.