Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2019-09-14 11:17:00

Çağdaş sanat, çağdaş teknoloji ile buluşuyor

İstanbul’u 12-15 Eylül tarihleri arasında dünya çağdaş sanatının merkezi haline getiren Contemporary Istanbul 14’üncü kez kapılarını açtı. Ön gösterim ile başlayan sanat fuarının ulaşım sponsoru, geçen yıllarda olduğu gibi yine Audi oldu. Dünya genelinde de birçok sanat etkinliğine sponsor olan dört halka,VIP ulaşımın yanında Contemporary Istanbul’a özel hazırlanan bir eser ile de çağdaş sanatın yanında yerini aldı.

22 ülkeden, 74 galeri, 510 sanatçı ve bin 400’den fazla sanat eserinin yer aldığı fuarda, katılımcılar ve davetliler, çağdaş sanatın yanında çağdaş teknolojinin ulaştığı en ileri seviyeyi temsil eden Audi modellerini de deneyimleme imkânı buldu. Fuar boyunca birçok farklı ülkeden özel davetlinin VIP ulaşım ve transferleri seçkin Audi modellerinden oluşan araç parkı ile yapıldı.

“quattro Sanatı”

Audi Contemporary İstanbul’da, yaratıcı yaklaşımıyla da fark yarattı. Audi’nin efsanevi dört tekerden çekiş sistemi, quattro temalı illüstrasyon, “The art of quattro (quattro Sanatı)” adıyla fuarda yer aldı.

Kaynak:lobby-pr

© Copyright 2024 basindasaglik.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.