Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-31 11:13:00

Tüm yemek kartları artık dijital ve ücretsiz

Değişen iş koşullarına hızla uyum sağlayan Sodexo, müşterilerine fiziksel plastik kart ve kağıt çekler yerine tamamen mobil ve dijital kartlar üreterek hem kullanıcıların hassasiyetlerine yanıt veriyor hem de evden çalışma yaklaşımını benimseyen şirketlere hızlı, pratik ve esnek bir çözüm sunuyor. Tamamen ücretsiz sunulan mobil kartlar ile firmalar aynı gün içerisinde çalışanlarına mobil olarak bakiyelerini yüklerken, çalışanlar da kartlarını online yemek siparişinde kullanabiliyor.

Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri, değişen iş süreçleri doğrultusunda ortaya çıkan ihtiyaçları öngörerek mevcut altyapısını değiştiriyor ve geliştirdiği dijital uygulamalar ile müşterilerinin ve kullanıcılarının yemek kartına ilişkin deneyiminde yepyeni bir sayfa açıyor.

Sodexo’nun sunduğu Mobil Kart ve Mobil Ödeme uygulamaları ödeme işlemlerini çok daha hızlı, güvenli ve temassız yapma imkanı sunarken, fiziki kart bağlılığına da son veriyor.

Fiziki kart üretimini durdurduk Mobil Kart uygulamasına geçtik

Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri İcra Kurulu Başkanı Eda Uluca Özcan; ‘Müşterilerimizin, kullanıcılarımızın ve üye iş yerlerimizin güvenliği ve sağlığı bizim birincil önceliğimiz. Bu öncelikten hareketle, tüm altyapımızı çok hızlı bir şekilde tamamen dijitale geçirerek bu dönemde fiziki plastik kart ve çek üretimini durdurduk, bunun yerine Mobil Kart uygulamasına geçtik.’

Evden çalışanlara aynı gün Mobil Kart

Firmalardan ya da çalışanlardan gelen tüm yeni kart taleplerini sektörde bir ilk olan Mobil Kart ile karşılamaya başlayan Sodexo, evden çalışan personeli olan şirketler için hızlı ve yenilikçi bir çözüm sunuyor. Son dönemde sağlık için alınan önlemlerden biri olan evden çalışmayı destekleyen Sodexo, fiziki kart dağıtım ve lojistik süreçlerini ortadan kaldırarak, evden çalışanların anında yemek harcaması yapabilmesine olanak tanıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan Mobil Kart ile Sodexo’nun süpermarket ağında harcama yapmak da mümkün.

Online Yemek Siparişi de Verilebiliyor

Sodexo kullanıcıları, dilerlerse Sodexo bakiyeleriyle online ödeme yaparak www.sodexoplus.com adresinden yemek siparişi verebilirken dilerlerse kapıda ya da üye işyerlerinde temassız, mobil ödeme yapabiliyorlar. Mobil ödeme yapabilmek için Sodexo uygulamasını indirmek ve kart numarası ile kayıt oluşturmak yeterli.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 basindasaglik.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.