Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2019-09-27 14:20:00

Beymen Perakende'de ortaklıktan çıkma hakkı başvuruları bugün sona erecek

Beymen Perakende'de, ortaklıktan çıkma hakkı kullanımı için başvurular bugün (27 Eylül 2019) saat 17:00'de sona erecek.

Beymen Perakende Hakim ortağı Mayhoola for Investments LLC tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklama şöyleydi:

Satma hakkını kullanmak isteyen pay sahiplerinin, en geç 27.09.2019 tarihi saat 17:00'ye kadar işbu açıklamanın ekinde yer alan ve ayrıca İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin ("İş Yatırım") www.isyatirim.com.tr adresli internet sitesinde ve Şirketin www.boynergrup.com/yatirimciiliskileri adresli internet sitesinde yayınlanan satma hakkı kullanımına ilişkin talep formunu eksiksiz doldurup imzalayarak kendi aracı kurumları vasıtasıyla İş Yatırım'a iletmeleri ve sahip oldukları payları İş Yatırım'ın ekte yer alan formda belirtilen Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. ("MKK") nezdindeki kıymet hesabına virmanlamaları gerekmektedir. İş Yatırım'a yapılacak başvurular, İş Yatırım'ın cagri@isyatirim.com.tr adresine e-posta yoluyla yapılacaktır.

Satma hakkının, ilgili pay sahibi tarafından başvuru tarihi itibarıyla Beymen Perakende ve Tekstil Yatırımları A.Ş. nezdinde sahip olduğu payların tamamı için kullanılması ve ayrıca satışa konu paylar üzerinde haciz, rehin, tedbir ve sair herhangi bir kısıtlama bulunmaması gerekmektedir.

Başvurular 27.09.2019 tarihine kadar her iş günü Türkiye saati ile saat 17:00'ye kadar kabul edilecektir. Saat 17:00'den sonra alınan başvurular, ertesi iş günü işleme alınacaktır. Satma hakkı kullanımına ilişkin talep formunun en geç 27.09.2019 tarihi saat 17:00'ye kadar İş Yatırım'a teslim edilmiş olması ve payların virman işleminin tamamlanmış olması gerekmektedir.

İş Yatırım'a yazılı olarak başvuran Şirket ortaklarına ödemeler, satma hakkı kullanımına ilişkin başvuruyu müteakiben en geç 8 iş günü içinde yapılacaktır.

© Copyright 2024 basindasaglik.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.