Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-17 13:07:00

Setur Duty Free, Trakya Bölgesi sınır kapıları mağazaları yeniden kapılarını açtı

Setur Duty Free, yurt dışına çıkışların ve ülkeye girişlerin kısıtlandığı pandemi döneminde geçici süre ile kapatılan sınır kapısı mağazalarını yeniden açtı.

 

Duty Free işletmeciliğinde Türkiye’nin en köklü ve en yaygın markası olan Setur Duty Free, Trakya Bölgesi’ndeki Kapıkule, İpsala, Hamzabeyli mağazalarında yeni dönemde çalışanların ve misafirlerin sağlığını korumak amacıyla, Sağlık Bakanlığı’nın yönergeleri doğrultusunda pek çok önlem aldı. Bu önlemler ile ürünlerin depolandığı alanlardan, kasalara kadar tüm alışveriş sürecinde herkesin sağlığını korumaya yönelik adımlar atıldı.

 

Setur Duty Free Kapıkule, İpsala, Hamzabeyli mağazalarında açılıştan önce tüm bölümlerin periyodik bakımları tamamlandı, gerekli dezenfeksiyon ve temizlik işlemleri yapıldı. Müşterilerin uyum ve güvenle alışveriş yapılabilmesi için yer işaretlemeleri yapıldı, gerekli durumlarda mağazaya alınacak kişi sayısında sınırlama uygulaması başlatıldı. Mağaza girişinde, içinde, koridorlarda ve raflarda bilgilendirme dahil olmak üzere tüm uyarı ve önlemler alınmış durumda.

Setur Duty Free Kapıkule, İpsala, Hamzabeyli mağazalarında, kozmetikten, gıdaya, aksesuardan giysiye kadar pek çok kategoride, seçkin markaların ürünlerine avantajlı fiyatlarla ulaşmak mümkün.

 

Setur Duty Free, Sağlık Bakanlığı’nın iş yeri pandemi ile mücadele yönlendirmeleri çerçevesinde gerekli tüm önlemleri almaya devam ederek, diğer mağazalarının da yeniden hizmet vermeye başlaması için gün sayıyor.

 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 basindasaglik.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.