Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-18 10:14:00

Peryön Başkanı Berna Öztınaz, Genel Energy’ye Chro olarak atandı

PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Başkanı ve EAPM (European Association of People Management) Yönetim Kurulu Üyesi Berna Öztınaz, Londra Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem gören en büyük bağımsız petrol üreticilerinden biri olan Genel Energy’nin CHRO görevine getirildi.

 

PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi Derneği’nin son iki dönem başkanı Berna Öztınaz, Londra Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem gören en büyük bağımsız petrol üreticilerinden Genel Energy’nin CHRO (Chief Human Resources Officer - İnsan Kaynakları Başkanı) görevine getirildi.

 

Hali hazırda, 35 ülkeyi temsil eden EAPM - Avrupa İnsan Yönetimi Derneği (European Association of People Management) Yönetim Kurulu Üyeliğini de sürdüren Berna Öztınaz, yeni görevinde Genel Energy CEO’su Bill Higgs’e bağlı olarak görev yapacak ve Yürütme Kurulu’nda görev alacak.

 

Kariyerine, Kordsa A.Ş.’de başlayan Öztınaz; Kordsa’nın Türkiye operasyonunun yanı sıra Arjantin, Brezilya, Mısır gibi yabancı iştiraklerinin gerçekleştirilmesi projelerinde yer aldı. 2007 yılında Sabancı Holding ve Verbund ortaklığında Enerjisa İnsan Kaynakları ve İş Destek Direktörü oldu. 2012 yılında Stratejik İş Destek Bölüm Başkanı görevine getirilerek; Sabancı Holding ve E.ON ortaklığında faaliyetlerini sürdüren Enerjisa Enerji A.Ş. altındaki üretim, ticaret, dağıtım ve satış şirketlerinin stratejik insan kaynakları yanısıra marka yönetimi, iş mükemmeliği, kurumsal iletişim gibi iş destek fonksiyonlarının yönetiminden sorumlu oldu. Kritik özelleştirme, endüstri ilişkileri, satın alma ve birleşme projelerinde aktif olarak çalışan Öztınaz aynı dönemde Ayedaş ve Toroslar AŞ Yönetim Kurullarında da görev yaptı. Ardından, STFA Holding Strateji ve İnsan Kaynakları Başkanlığını üstlendi. Öztınaz son olarak, DeFacto İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı (CHRO) görevini yürütüyordu.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 basindasaglik.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.