Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-10 09:12:00

Zorlu PSM ’de bu hafta

 

Hem yedinci solo albümü “Ürkerek Söylerim” den hem de içindeki türkülerden derlediği zengin repertuvarı ile Jehan Barbur, alternatif müzik sahnesinin efsane ismi Nirvana’yı yaşatmak için kurulan Nirvana Tribute Band ile Kurt Cobain Doğum Günü Kutlaması, Türkiye prömiyerini gerçekleştirecekleri eserlerin de yer aldığı repertuarlarıyla Trioistanbul’un “Klasikten Tangoya Gala Gecesi” ve yetişkinlere çok farklı bakış açıları kazandırmayı hedefleyen kişisel gelişim atölyeleri ile hafta boyunca katılımcılara yine pek çok alternatif sunuyor.

 

 

 

ROYAL OPERA HOUSE GÖSTERİMLERİ: UYUYAN GÜZEL // 17 ŞUBAT PAZARTESİ // %100 STUDIO // 20.00

 

 

**Lütfen dikkat: Etkinlik Royal Opera House performans kaydının (resmi) yayınıdır. Canlı performans değildir.

 

1946'dan beri Covent Garden'da izleyicileri büyüleyen, Rus balesinin klasiklerinden Uyuyan Güzel altmış yıl sonra Oliver Messel'in harika tasarımları ve ışıltılı kostümleri ile yeniden canlandı. Pyotr Ilyyich Tchaikovsky'nin büyüleyici notaları ve Marius Petipa’nın koreografisi, Frederick Ashton, Anthony Dowell ve Christopher Wheeldon'ın Kraliyet Balesi için yarattığı bölümlerle eşsiz bir şekilde birleştirilen gösteri izleyicileri heyecan dolu bir yolculuğa çıkartmak için 17 Şubat’ta Zorlu PSM’de!

 

Bilet Fiyatları:

1.Kategori Tam 44.00 TL

Öğrenci 20.00 TL

 

 

İBRAHİM SELİM İLE BU GECE // 17 ŞUBAT PAZARTESİ // touché // 21.00

 

Uzun süredir Youtube’da yayınladığı güçlü içerikleri ile kendine sadık bir kitle edinen İbrahim Selim, “İbrahim Selim ile Bu Gece” adlı yeni programında, Türkiye ve gündeme dair konularıyla farklı ilgi alanlarındaki sürpriz konuk sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. “İbrahim Selim ile Bu Gece” programı sezon boyunca her hafta touché’de izleyici ile buluşurken program Zorlu PSM’nin YouTube kanalından da kaçırdığınız bölümleri de izleme fırsatı sunuyor!

 

 

Kapı Açılış: 19.00

İbrahim Selim ile Bu Gece: 21.00

 

 

Bilet Fiyatları:

Tam - 84.75 TL

Öğrenci - 49.50 TL

 

 

CMYLMZ - DIAMOND ELITE PLATINUM PLUS // 17 – 18 – 19 ŞUBAT // TURKCELL SAHNESİ // 21.00

 

Dünyanın dört bir yanında 5.000’in üzerinde stand-up gösterisi gerçekleştiren Cem Yılmaz, CMYLMZ – Diamond – Elite – Platinum - Plus şovunun gösterileri ile Şubat ayı boyunca da Zorlu PSM seyircisiyle buluşmaya devam ediyor.

 

 

Bilet Fiyatı:

1. Kategori - 297.00 TL

2. Kategori - 242.00 TL

3. Kategori - 198.00 TL

4. Kategori - 165.00 TL

5. Kategori - 126.50 TL

6. Kategori - 88.00 TL

 

ÖZŞEFKAT // 18 ŞUBAT SALI // MEYDAN FUAYE // 20.00

 

 

Hiç kendinize karşı acımasız davrandığınızı fark ettiğiniz oluyor mu? Veya yüksek bir standardı tutturma çabası içinde kimi zaman yorulup tükendiğinizi hissediyor musunuz? Ya kendimizi her halimizle kabul edebilmenin, gözetebilmenin, kendimize anlayışlı davranabilmenin bir yolu olsaydı? İçinde bulunduğumuz durumu olduğu gibi gördüğümüz, her duygu ve durumun tüm insanlığın ortak deneyimi olduğunu öğreneceğimiz bu yolun adı Öz-şefkat. Öz-şefkat ile yaklaşarak kendimize olan davranışlarımızın temelini anlamlandırırken başka türlü davranmanın da kapılarını aralayabiliriz. Türkiye'nin ilk Türkçe meditasyon uygulaması MeditasyonApp’in içerik yaratıcısı ve sesi olan Deniz Bağan’ın eğitmenliğinde Öz-şefkatin temellerini öğrenirken günlük hayatta kendinizle yeni, daha anlayışlı ve bütün bir ilişki kurma deneyimini de hissedeceksiniz.

 

*Bu atölye Zorlu PSM ve Human Art iş birliğiyle gerçekleşmektedir.

 

Bilet Fiyatı:

Genel Satış: 165.00 TL

 

YAVUZDİYEBİÇOCUK – YAVUZ GÜNAL STAND UP // 18 ŞUBAT SALI // touché // 21.00

İzleyenler, izlemeyenlere “Yavuz diye bi çocuk var” diye anlattığı için gösterinin adını “yavuz diye bi çocuk” olarak koyan Yavuz Günal, yeni sezon gösterimleriyle touché sahnesinde izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor.

 

Kapı Açılış: 19.00

Yavuzdiyebiçocuk - Yavuz Günal Stand Up: 21.00

 

Bilet Fiyatları:

Tam: 80.50 TL

Öğrenci: 49.50 TL

 

TRIOISTANBUL – KLASİKTEN TANGOYA GALA GECESİ // 18 ŞUBAT SALI // %100 STUDIO // 20.30

 

 

Alanlarında çok sayıda başarılı konserlere imza atan üç farklı ülkenin, üç farklı renk ve karakterinin birleştirmeyi başaran müzisyenler Rahşan Apay, Oleksandr Samoylenko ve Tutu Aydınoğlu’nun bir araya gelerek dinleyicilere çok renkli bir program sunmaya hazırlanıyor.

Viyolonselde Rahşan Apay, kemanda Oleksandr Samoylenko ve piyanoda Tutu Aydınoğlu’nun yer aldığı TRIOISTANBUL, Türkiye prömiyerini gerçekleştirecekleri eserlerin de yer aldığı repertuarlarıyla “Klasikten Tangoya Gala Konseri” ile 360º konser formatında 18 Şubat’ta %100 Studio’da seyircilerle buluşacak.

 

Kapı Açılış: 20.00

Trioistanbul - Klasikten Tangoya Gala Gecesi: 20.30

 

Bilet Fiyatları:

Normal Dönem - Tam Fiyat: 71,50 TL

Normal Dönem - Öğrenci Fiyat: 55,00 TL

 

GERÇEK // 19 ŞUBAT ÇARŞAMBA // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

 

Zorlu PSM ve Talimhane Tiyatrosu ortak yapımı olarak sahnelenen ve The Guardian gazetesi tarafından “çağımızın en heyecan veren oyun yazarı” olarak nitelendirilen Fransız romancı ve oyun yazarı Florian Zeller’ın eserinden uyarlanan “Gerçek”, güldürmeye devam ediyor. Nefes kesen anlarıyla her sahnede seyircinin algısını değiştirmeyi başaran ve şaşırtan oyunun kadrosunda değerli oyuncular Kubilay Tunçer, Levent Üzümcü, Neslihan Yeldan ve Özge Özder yer alıyor. Dostluk, şüphe, ihanet ve gerçek kavramlarını ele alan oyun, deneyimli yönetmen Mehmet Ergen rejisi ile tiyatro severlere hafızalara kazınacak bir deneyim yaşatmaya devam ediyor.

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori – 110.00 TL

2. Kategori - 88.00 TL

Öğrenci - 55.00 TL

 

 

JEHAN BARBUR “İÇİMDEKİ TÜRKÜLER” // 19 ŞUBAT ÇARŞAMBA // touché // 21.00

 

 

Jehan Barbur hem 7. Solo albümü “Ürkerek Söylerim”den hem de içindeki türkülerden derlediği zengin repertuarı eşliğinde dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşatmak için 19 Şubat’ta touché’ye konuk oluyor. Keyboard’da Evrim Tüzün, Akustik ve Elektrik Gitar’da Eylül Biçer’in sanatçıya eşlik edeceği bu unutulmaz performans için yerinizi almayı unutmayın.

 

 

Kapı Açılış Saati: 19.00

Jehan Barbur İçimdeki Türküler: 21.00

 

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış: 121 TL

 

FREKANSLAR // 20 ŞUBAT PERŞEMBE // ATÖLYE 1 // 20.00

 

Evrendeki her şeyin belli bir frekansı vardır. Duygularımız, düşüncelerimiz ve davranışlarımızda da belli bir frekansın olması gibi. Peki; günlük hayatta hangi frekansları daha çok ziyaret ediyoruz? Hayalini kurduğumuz hayatın frekansı ne? Günlük hayatta ziyaret ettiğimiz frekanslar bizi hayalimize daha mı yaklaştırıyor yoksa daha da mı uzaklaştırıyor? Bu ve bunun gibi pek çok sorunun cevaplarının eğitmen Ayça Kırker eşliğinde konuşacağımız Frekanslar 101; yüksek, orta ve düşük frekansları daha iyi anlamamızı, ziyaret ettiğimiz frekansların farkına varmamızı ve frekansımızı yükseltmek için neler yapabileceğimizi anlamamızı sağlayacak.

 

*Bu atölye Zorlu PSM ve Human Art iş birliğiyle gerçekleşmektedir.

 

Bilet Fiyatı:

Genel Satış: 176.00 TL

 

KURT COBAIN DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI: NIRVANA TRIBUTE BAND // 20 ŞUBAT PERŞEMBE // %100 STUDIO // 20.30

 

 

Alternatif müzik sahnesinin efsane ismi Nirvana’yı yaşatmak için kurulan Nirvana Tribute Band, birçok eleştirmen tarafından gerçek Nirvana tecrübesine en yakın deneyim olarak nitelendiriliyor. Nirvana Tribute Band, solisti Jon O’Connor’un patlamaya hazır enerjisi ile çarpıcı performanslara imza atarken Nirvana’nın bateristi Aaron Burckhard tarafından da “Nirvana’ya en yakın şey!” olarak tanımlanıyor. Nirvana Tribute Band, Nirvana’nın ölümsüz solisti Kurt Cobain’in doğum günü olan 20 Şubat’ta %100 Studio’da seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

 

 

Bilet Fiyatları:

Ön Satış - 55.00 TL

 

GILAD ATZMON FEAT. SARP MADEN 3// 20 ŞUBAT PERŞEMBE // touché // 21.00

 

 

Robbie Williams, Sinead O'Connor ve Paul McCartney gibi müzik tarihinin dev isimleriyle aynı sahneyi paylaşan, İngiltere’de yarattığı caz kasırgalarıyla hayatımıza giren dinamik ve karizmatik saksafon virtüözü Gilad Atzmon, cazın sadece duygu değil entelektüel birikim de barındırdığını albümlerinde yansıtan Türkiye’nin en yetenekli caz gitaristlerinden Sarp Maden ile 20 Şubat akşamı Volkan Öktem ve Alper Yılmaz’ın da sahnede eşlik edeceği unutulmaz bir performans sergilemek için 20 Şubat’ta touché sahnesinde konuk olacak!

 

Kapı Açılış: 19.00

Gilad Atzmon feat. Sarp Maden 3: 21.00

 

Bilet Fiyatları:

Genel Giriş Fiyat: 121,00 TL

 

VESTEL GURURLA YERLİ KONSERLERİ: GÖKHAN TÜRKMEN AKUSTİK // 21 ŞUBAT CUMA // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 21.00

 

 

2008 yılında çıkış yaptığı "Büyük İnsan" şarkısının Youtube'da 5 milyon kişi tarafından dinlenmesiyle müzik dünyasında yerini alan, pop müziğe yeni bir soluk getiren başarılı sanatçı Gökhan Türkmen, 21 Şubat’ta Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında Turkcell Platinum Sahnesi’nde sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

 

 

Kapı Açılış: 20.30

Gökhan Türkmen Akustik: 21.00

 

 

Bilet Fiyatları:

1.Kategori Tam: 132.00 TL Öğrenci: 108.00 TL

2.Kategori Tam: 88.00 TL Öğrenci: 72.00 TL

 

 

AYSUN VE ALİ KOCATEPE “KÜÇÜK BİR AŞK MASALI” // 21 ŞUBAT CUMA // touché // 21.30

 

“Ben Sana Vurgunum”, “Melankoli”, “Çocuklar Gibi”, “Dağlar”, “Küçük Bir Aşk Masalı”, “Geberiyorum”, “Hey Gidi Dünya Hey” gibi ölümsüz şarkıların bestecisi Ali Kocatepe ve muhteşem sesi ve yorumuyla Aysun Kocatepe 21 Şubat’ta touché’de sahne alacak! Müzik dünyasının sevilen ikilisine Mete Çelik Trio’sunun eşlik edeceği geceyi kaçırmayın!

 

 

Kapı Açılış:19.00

Etkinlik Saati: 21.30

 

 

Bilet Fiyatı:

Genel Satış: 132,00 TL

 

 

LOKALİZE: LALALAR // 21 ŞUBAT CUMA // %100 STUDIO // 21.30

 

 

Ali Güçlü Şimşek, Barlas Tan Özemek ve Kaan Düzarat’tan oluşan Lalalar, Anadolu ezgilerinin nostaljik dokusunu fütüristik ögeler, sinematik bas tınıları ve kirli elektro beat’leriyle yeniden yorumluyor. İstanbul’da harmanladıkları taptaze saykedelik tınılarıyla hem modern yaşamın karanlık destanını yazıyor hem de 70’lerin arabesk ruhunun zamanda yolculuk yaptığı ve dans pistiyle buluştuğu bir form ile karşımıza çıkıyor. 21 Şubat’ta Lokalize serisi kapsamında %100 Studio’ya seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan grubun unutulmaz performansına eşlik etmek için yerinizi almayı unutmayın.

 

Kapı Açılış: 20.30

Lalalar: 21.30

 

 

Bilet Fiyatları:

Avantajlı Dönem Fiyat: 45,00 TL

 

 

 

 

İSTANBUL BLUE NIGHT PRESENTS: TEOMAN // 21 ŞUBAT CUMA // TURKCELL SAHNESİ SAHNE ÜSTÜ AYAKTA // 21:00

 

 

Türk rock müziğinin en başarılı şarkıcı-söz yazarlarından Teoman, İstanbul Blue Night katkılarıyla 21 Şubat’ta Turkcell Sahnesi’nde unutulmaz bir konsere imza atacak!

 

 

Kapı Açılış: 20:30

Teoman: 21:00

 

 

Bilet Fiyatları:

Tam Fiyat: 100,00 ₺

Öğrenci Fiyat: 79,25 ₺

18 Yaş Altı - Uzak Görüş Fiyat: 79,25 ₺

 

 

ZORLU ÇOCUK TİYATROSU KARTON ŞEHİR // 22 ŞUBAT CUMARTESİ // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 12.00 – 15.30

 

Mehmet Zorlu Vakfı çatısı altında, Zorlu Holding’in 50. yılı anısına kurulan, 2003’ten bu yana 800 binden fazla çocuğu tiyatroyla tanıştıran Zorlu Çocuk Tiyatrosu 17. Yılında, Zorlu PSM’de başlayacağı yeni sezonuyla tiyatronun eğitici, öğretici ve eğlendiren sesini duyurmaya devam ediyor. Serdar Saatman’ın yazdığı ve Gaye Cankaya’nın yönettiği “Karton Şehir” çocuklara eğlenceli, coşku dolu bir zaman geçirmeye devam ediyor. Eşsiz bir çocuk müzikali olan “Karton Şehir”, rengârenk atmosferi ile çocukları sanatın güzellikleriyle buluşturup aynı zamanda da içerdiği son derece öğretici mesajlarıyla 22 Şubat’ta minik tiyatro severlerle buluşmaya hazırlanıyor.

 

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori - 22.00 TL

2. Kategori- 11.00 TL

 

 

CAZİNO: HAKAN BAHAR // 22 ŞUBAT CUMARTESİ // touché // 21.30

Moda ve müziğe olan yetenekleriyle etkileyici projesi “İstanbul Gazinosu”nu hayata geçiren Hakan Bahar, yüksek modayı; nostaljiyi, bir dönemin estetik kültürünü ve müziğini eşi benzeri olmayacak bir deneyimle sunuyor. Bahar, bu kez moda ve müziğin, caz tınılarına da dokunduğu yeni projesi Cazino ile benzersiz ve çağdaş bir gazino deneyimi için 22 Şubat’ta touché sahnesinde!

 

Kapı Açılış: 19.00

Cazino: Hakan Bahar: 21.30

 

 

Bilet Fiyatları:

Özel Menü (2 içecek dahildir) 275.00 TL

Bistro (2 içecek dahildir) 154.00 TL

 

 

 

2020'Yİ KENDİ ASTROLOJİ HARİTANDA OKU // 23 ŞUBAT PAZAR // ATÖLYE 1 // 14.00

 

 

Değişimin nereden geleceğini bulmaya hazır mısınız? 2020 yılı astrolojik geçişlerini tek tek incelemek istemez misiniz? Türlü vesileler sayesinde Kuantum Alan Terapisi, meditasyon ve nefes çalışmalarıyla ilgilenmeye başlayan, yıllar içinde yurt içi ve yurt dışında öne çıkan bir çok isimden geleneksel astroloji, karmik ve esoterik astroloji, doğum haritası vasıtasıyla atalardan gelen yüklerden arınma, astrodrama eğitimleri alan Duygu Demir eğitmenliğinde kendi doğum haritalarınız üzerinden katılımcılar için yılın şanslı ve zorlayan alanlarını tespit edebileceği “2020'yi Kendi Astroloji Haritanda Oku” atölyesi için yerinizi almayı şimdiden unutmayın.

 

*Bu atölye Zorlu PSM ve Human Art iş birliğiyle gerçekleşmektedir.

 

Bilet Fiyatı:

Genel Satış: 165.00 TL

 

 

 

ALICE MÜZİKALİ // 23 ŞUBAT PAZAR // TURKCELL SAHNESİ // 20.00

 

Lewis Carroll tarafından yazılmış, dünya edebiyatın eşsiz eserlerinden biri olan Alice Harikalar Diyarında’nın, çağdaş müzikal uyarlaması olan Alice, ilk defa sahnelenerek büyük yankı uyandırdığı geçtiğimiz sezonun ardından yeni sezonda da Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde seyirciyi selamlıyor! Türkiye’nin ilk büyük prodüksiyonlu müzikali olan BKM, Zorlu PSM ve id İletişim ortak yapımı “Alice”, görkemli sahne tasarımı, müzikleri ve kostümleri ile göz kamaştırıyor. Gerçek hayattaki iletişimin yalnızlaştırdığı günümüz sanal dünyasında savrulan bir genç kızın heyecan dolu büyüme hikâyesini konu eden gösteride “Alice” olarak ilk defa sahneye çıkan ve seyircinin büyük beğenisini kazanan Serenay Sarıkaya ile beraber, deneyimli tiyatrocular Ezgi Mola, Enis Arıkan, Merve Dizdar, İbrahim Selim ve Şükrü Özyıldız başrollerde.

 

 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 basindasaglik.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.