Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-09 15:48:00

Jolly Joker'le mart ayı dopdolu geçecek

 Ay boyunca 43 konser ile müziği ve eğlenceyi herkes için erişebilir kılan Jolly Joker, sevilen sanatçıların performanslarıyla hayranlarına müzik dolu bir ay yaşatacak.

 

İstanbul, baharı Jolly Joker’le karşılıyor!

Jolly Joker, Kartal ve Vadistanbul şubelerinde yine birbirinden güzel müzik deneyimleri yaşatmaya devam ediyor. Müzikseverler için dolu dolu bir program hazırlayan Jolly Joker Vadistanbul, bu ay 8 konsere ev sahipliği yapacak. 11 Mart’ta Yaşar’ın konseriyle başlayacak olan etkinlikler, 13 Mart’ta cover’ları ile son günlerin gözdesi Zeynep Bastık, 14 Mart’ta Berkay, 18 Mart’ta 90’lar Kafası Live: Ümit Sayın, Sibel Alaş, Jale, Metin Özülkü, Reyhan Karaca, 20 Mart’ta Hakan Altun, 25 Mart’ta Yıldız Tilbe, 27 Mart’ta ise Gülşen ile devam ederken, 28 Mart’ta Tan Taşçı mart ayının son performansını sergileyecek.

 

Güvenli ve konforlu bir ortamda sevilen sanatçıları dinleme imkanı sunan Jolly Joker Kartal, 11 Mart’ta sahnesinde Hakan Altun’u ağırlayacak. 13 Mart’ta Gökhan Türkmen konseriyle devam eden Jolly Joker Kartal’da sırasıyla 14 Mart’ta Zeynep Bastık, 20 Mart’ta Cem Adrian, 21 Mart’ta Dolu Kadehi Ters Tut-Can Kazaz-Sansar Salvo, 25 Mart’ta Koray Avcı ve 27 Mart’ta 90’lar Kafası Live sahne alacak.

 

Jolly Joker Ankara eğlendirmeye devam ediyor!

Sevilen sanatçıların sahne performanslarının en konforlu şekilde izlenebileceği Jolly Joker, Ankaralı müzikseverler için bomba gibi bir program hazırladı. 11 Mart’ta sevilen şarkılarıyla Haluk Levent,13 Mart’ta Rubato, 14 Mart’ta 90’lar Kafası Live, 15 Mart’ta No 1, 18 Mart’ta Zeynep Bastık, 20 Mart’ta Koray Avcı, 21 Mart’ta Büyük Ev Ablukada, 25 Mart’ta Fikri Karayel-Jabbar-Deeperise, 27 Mart’ta Fatih Ürek sahne alırken 28 Mart’ta Merve Özbey Ankaralılara eğlence dolu dakikalar yaşatacak.

 

Jolly Joker Antalya’da eğlenceye ara yok!

Tazelenen enerjisi ile Antalya’nın en sevilen eğlence mekanı olan Jolly Joker, Mart ayında yine dopdolu bir program sunuyor. 13 Mart’ta Serkan Kaya, 14 Mart’ta 90’lar Kafası ile Nihat Sırdar, 21 Mart’ta Yüzyüzeyken Konuşuruz, 27 Mart’ta Pınar Özkan ve 28 Mart’ta pop müziğin güçlü ismi Berkay’a ev sahipliği yapacak mekan, Antalya’da eğlenceye yön veriyor.

 

 

 

Jolly Joker Bursa Mart ayına hızlı bir giriş yapıyor!

Jolly Joker Bursa’da eğlence hayatını şekillendirmeye devam ediyor. 11 Mart’ta Yıldız Tilbe’ye ev sahipliği yapacak olan mekan, 13 Mart’ta Şebnem Ferah, 14 Mart’ta Tan Taşçı, 20 Mart’ta Levent Yüksel, 25 Mart’ta Haluk Levent, 27 Mart’ta Rubato ve 28 Mart’ta Hakan Altun konserleri ile eğlence severleri heyecanlandırıyor.

 

 

Jolly Joker Adana’da eğlence hep doruklarda!

Üstün teknik donanımıyla konser deneyimini en iyi şekilde yaşatan Jolly Joker Adana, şehrin odak noktası olmaya devam ediyor. Jolly Joker Adana, 13 Mart’ta Ümit Yaşar ve Gülden ikilisiyle sahneyi eğlenceye açıyor. Jolly Joker sahnesi, 14 Mart’ta Kıraç’ı, 20 Mart’ta Yaşar’ı, 25 Mart’ta Levent Yüksel’i, 27 Mart’ta Berkay’ı ve 28 Mart’ta Gökhan Türkmen’i ağırlıyor.

Tüm Jolly Joker konser biletleri, Biletix ve Jolly Joker gişesinden satın alınabiliyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 basindasaglik.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.