Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-29 12:55:00

PASHA Bank, Türkiye Bankalar Birliği'nin "Ekonomik İstikrar Kalkanı Kredi Desteği" kredi protokolüne katılacak

PASHA Bank, Türkiye Bankalar Birliği'nin (TBB) işletmelere yönelik Hazine destekli, Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaletli "Ekonomik İstikrar Kalkanı Kredi Desteği" kredi protokolüne katılma kararı aldı.

PASHA Bank, Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemic olarak ilan edilen Koronavirüs salgınının istihdam, üretim, ticaret ve ödeme sistemine olası etkilerini en az düzeyde tutmak  amacıyla uygulamaya alınan  “Ekonomik İstikrar Kalkanı” tedbirlerinin sağlıklı olarak işlemesi ve ekonomik faaliyetin desteklenmesi için TBB tarafından KOBİ, kurumsal ve ticari müşterilere yönelik olarak devreye alınacak "Ekonomik İstikrar Kalkanı Kredi Desteği" paketine katılacak.

PASHA Bank, müşterilerinin işletme sermayesi ihtiyaçları için "Ekonomik İstikrar Kalkanı Kredi Desteği" paketi kapsamında müşterilerine azami 3 ay anapara ve faiz ödemesiz, toplam 12 aya kadar vadeli kredi desteği sağlayacak. Kredi paketine “Şubat ayı sonu itibarıyla kayıtlı çalışan sayılarında kredi vadesi boyunca azaltma yapılmama ön koşulu” ile sektör farkı olmaksızın, salgından ekonomik olarak olumsuz etkilenen işletmeler başvurabilecek. Hazine destekli, Kredi Garanti Fonu kefaleti, teminat eksiği bulunan müşterilerin, krediye erişim imkanı için de sağlanabilecek.

Başvurular 30 Mart 2020 tarihinden itibaren yapılabilecek.

PASHA Bank Hakkında:

PASHA Yatırım Bankası A.Ş.,25 Aralık 1987’de Yatırım Bank A.Ş. unvanıyla İstanbul’da kurulmuştur. PASHA Bank, kurumsal ve yatırım bankacılığı olmak üzere iki ana alanda faaliyetlerini sürdürmektedir. 2015 yılına kadar farklı sermaye gruplarının yönetiminde hizmet veren bankanın Aralık 2015 tarihi itibariyle yüzde 99,92 oranında sermaye payı, Bakü merkezli bölgesel finans kuruluşu PASHA Bank OJSC’ye geçmiştir. Mayıs 2018 itibariyle, Bankanın ortaklık yapısı yüzde 51 PASHA Bank OJSC, yüzde 49 PASHA Holding LLC olarak değişmiştir. Mart 2015 tarihinden günümüze kadar İstanbul’da bulunan genel müdürlük merkezinde faaliyetlerini yürüten PASHA Bank’ın şubesi bulunmamaktadır. Ayrıntılı bilgi için www.pashabank.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 basindasaglik.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.